Kasvupolku on kolmivaiheinen prosessi:

  • SET UP – liikeidean arviointi
  • START -valmennus (6 viikon intensiivijakso)
  • ACCELERATE -kiihdyttämö (kesto 1–3 vuotta)

Ensimmäisessä vaiheessa pohditaan liikeideaasi, sen valmiusastetta ja sitä, onko ideassa mahdollisuus liiketoiminnalle. Kun näin on, edetään START-valmennukseen, jossa luodaan liiketoimintasuunnitelma laskelmineen sekä parannetaan yrittäjävalmiuksia. Tämän jälkeen osa liikeideoista etenee ACCELERATE -kiihdyttämöön.

Polkusi kiihdyttämöön voi kulkea myös muita väyliä palveluissamme. Pyrimme aina rakentamaan kullekin yritysidealle optimaalisen polun palveluissamme tai ohjaamme sinut saamaan ideasi kannalta parasta mahdollista apua.

START -valmennus

START tarjoaa polun kehittää yritysideaa tai alkuvaiheessa olevaa yritystoimintaa. Valmennuksen aikana vahvistetaan yrittäjyydessä tarvittavia taitoja sekä analysoidaan ja kehitetään liikeideaa. Sinulla ei tarvitse olla yritystä, kun aloitat STARTin.

STARTissa syntyy laadukas liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat. Näiden pohjalta etenet hyvällä pohjatyöllä liiketoiminnan aloitukseen tai teet jo aloittamaasi liiketoimintaa paremmin.

Valmennus kestää noin 6 viikkoa, joiden aikana osallistut 5 ryhmävalmennukseen ja 2 yksilövalmennukseen sekä haluamiisi asiantuntijavalmennuksiin. Asiantuntijavalmennuksia järjestetään jatkuvasti ja voit poimia niistä haluamiasi valmennuksia intensiivijakson jälkeenkin. Tyypillisesti suunnitelmia täydennetään ja kehitetään useita kuukausia intensiivijakson jälkeen.

STARTin läpikäyneet voivat hakeutua Business Joensuun ACCELERATE -yrityskiihdyttämöön, jossa suunnitelma konkretisoidaan kasvavaksi liiketoiminnaksi.

ACCELERATE

Kiihdyttämövaiheessa yrityksen toimintaa sparrataan mm. markkinoinnissa, myynnissä, yritystaloudessa ja rahoituksessa, hallinnossa ja muissa alkuvaiheen käytännön asioissa. Kehitystä tehdään tiiviissä yhteistyössä yritysvalmentajien kanssa. Tämän lisäksi erilaisissa koulutuksissa yrittäjille luodaan valmiuksia menestyvälle liiketoiminnalle.

Kiihdyttämössä luodaan vahva perusta kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa. Vaihe kestää 1–3 vuotta.

 

Onko sinulla liikeidea? Tavoitteletko kasvua? Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä sopiva etenemistapa!