Erilaiset tilaisuudet, seminaarit ja koulutukset ovat meille työkalu tuoda uusinta tietoa alueellemme yritysten ja asiantuntijoiden hyödyksi. Usein tilaisuuksissa on mukana korkeatasoisia ulkopuolisia asiantuntijoita myös ulkomailta. Esimerkiksi pienemmälle porukalle järjestettävissä lyhyissä Business Café -tilaisuuksissa pureudutaan täsmällisesti johonkin tiettyyn aiheeseen.

Luomme tutkimusta ja yrityksiä palvelevia osaamisen ja teknologian siirron yhteistyöalustoja ja -muotoja, kuten esimerkiksi Green Hub. Yhdistämme erilaisia osaamisia uusien innovaatioiden ja liiketoiminnan synnyttämiseksi. Osaaminen voi liittyä esimerkiksi teknologiaan, prosesseihin tai liiketoimintaan. Käytännössä osaamisen siirtoa tapahtuu suorien yrityskontaktien ja neuvonnan lisäksi esimerkiksi seminaareissa, koulutuksissa, messuilla ja yritysvierailuilla. Tästä hyvänä esimerkkinä on Forest & Photonics -tapahtuma ja innovaatioalusta. Lisäksi edistämme tutkimustulosten kaupallistamista ja niiden hyödyntämistä yritysten liiketoiminnassa.

Kauttamme voit löytää kumppaneita esimerkiksi tutkimuksen, koulutuksen, suunnittelun, toteutuksen tai konsultoinnin ja rahoituksen piiristä niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Seuraa tapahtumakalenteriamme ja sosiaalisen median kanaviamme, joista löydät aina tuoreimman tiedon järjestämistämme, kaikille avoimista tapahtumista.

Ota yhteyttä ja kerro millaisessa tilanteeseen sinä kaipaat apua!