Yrityksen rahoitustarpeet muuttuva yrityksen kehittyessä, mutta samanaikaisesti muuttuvat myös tarjolla olevat rahoitusinstrumentit. Autamme sinua suunnittelemaan yrityksesi kehittämistä kokonaisvaltaisesti ja kartoittamaan yrityksesi tarpeisiin sopivat rahoituslähteet. Tuemme rahoitushakemuksen valmistelussa,  rahoituksen hakemisessa, ja tuemme toimenpiteiden toteutuksen aikana.

Fund2Grow -palvelumme:

 

Voisiko julkinen rahoitus soveltua yrityksellesi?

 
Tee ilmainen pikatesti!

Granted AI -palvelu kokoaa yhteen julkiset rahoitusvaihtoehdot ja tuottaa yrityskohtaisten tietojen perusteella analyysin yrityksesi rahoitusmahdollisuuksista. Pikatestissä vastaat yritystäsi koskeviin kysymyksiin. Vastaustesi lisäksi analyysissa hyödynnetään julkisesti saatavilla olevaa yritystietoa ja tekoälyä.

Analyysin tuloksena näet pisteytettynä yrityksesi mahdollisuudet eri rahoituksiin ja pääset tutustumaan yrityksellesi parhaiten sopiviin rahoitusvaihtoehtoihin.

Voimmeko auttaa?
Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset apua yritysrahoitukseen liittyvissä asioissa.

Otathan meihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen hankkeen aloittamista. Usein julkisen rahoituksen ehtona on, että jo aloitettua hanketta ei voida rahoittaa.

 

VTT-asiamiespalvelu

Toimimme linkkinä yrityksesi kehittämistarpeiden ja VTT:n laajojen tutkimus- ja kehityspalveluiden välillä. Autamme sinua hyödyntämään VTT:n tuotekehitys- ja tutkimusosaamista, ja toteuttamaan kehityshankkeita sekä kotimaisten että ulkomaisten kumppanien kanssa.

 

Oppilaitosyhteistyö

Teemme yhteistyötä Joensuun seudun oppilaitosten kanssa. Toimimme linkkinä, kun etsit kumppania tutkimus- ja kehittämisprojekteihin sekä toimeksiantoihin, harjoitteluihin tai opinnäytetöihin.

 

Toimimme yhteistyössä Business Joensuun rahastojen kanssa.

Palvelu on maksuton (pl. ulkopuoliset asiantuntijavalmennukset)

Tarjoamme palvelua Heinäveden, Ilomantsi, Joensuun, Outokummun ja Polvijärven kuntien alueella toimiville yrityksille.