Juuri sopivan osaajan löytäminen ja uuden työntekijän rekrytointi ovat yksi yrityksesi liiketoiminnan kasvun ja kehittymisen avaintekijöistä. Joskus voit löytää tarvittavan osaamisen myös yrityksesi ulkopuolelta esimerkiksi uuden alihankkijan avulla, työharjoittelun tai osuuskunnan kautta. Kasvun ja muutosten edessä voit tarvita yritykseesi räätälöityä koulutusta ja laajempaa osaamisen kehittämistä.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm.

  • työnantajille tarkoitetut valmennukset ja infotilaisuudet
  • työllistämiseen liittyvien tukien selvittäminen
  • yhteistyö työllisyys- ja rekrytointitoimijoiden kanssa
  • laajempi yrityksen osaamisen kehittäminen

Tuloksekas osaamisen kehittäminen pohjautuu aina kirkkaaseen strategiaan ja liiketoimintasuunnitelmaan. Analysoimme yrityksesi nykytilanteen ja suunnittelemme, mitä osaamisen kehittäminen sinun yrityksesi kohdalla tarkoittaa. Konkreettisesti osaamisen kehittämisen kokonaisuus voi koostua useista eri palasista, muun muassa yritys- tai yritysryhmäkohtaisista valmennuksista ja koulutuksista, aiheeseen liittyvistä seminaareista tai tiedonhakumatkoista ulkomaille.

Voisimmeko auttaa? Ota yhteyttä ja varaa tapaamisaika, kun tarvitset uusia osaajia tai apua nykyisten työntekijöiden osaamisen kehittämiseen.

Tutustu myös tapahtumakalenteristamme tarjontaan!