Tutkimusten mukaan digitaalisia työkaluja hyödyntävät yritykset kasvavat muita nopeammin. Tämä korostuu erityisesti laskusuhdanteen tai poikkeusolojen aikana.

DigiGrow -palvelussa kasvatat omaa digiosaamistasi, ja löydät yrityksellesi sopivimmat työkalut liiketoimintasi kehittämiseen. Sinun ei tarvitse osata teknistä sanastoa, vaan etsimme yhdessä asiantuntijan kanssa liiketoimintasi tarpeisiin sopivat ratkaisut – ja kaikki ihan selvällä suomen kielellä!

Pääset itse opettelemaan oman yrityksesi digityökaluja käytännönläheisissä asiantuntijan vetämissä työpajoissa, joiden aiheina on verkkonäkyvyys, sosiaalinen media, sähköinen markkinointi, tuotannon informaatiojärjestelmät ja monet muut liiketoiminnan arkipäivää tukevat teemat.

Ideoita ja uusia vinkkejä toimintasi digitalisoimiseen saat työpajojen lisäksi myös yritys- ja messuvierailuista Suomessa ja ulkomailla. Kun uudet ideat kypsyvät investoinneiksi, saat meiltä tukea rahoitusjärjestelyihin vaivattomasti omalta rahoitusneuvojaltamme. Saat apua rahoituslähteiden kartoittamiseen, investointi- ja kehityshankkeiden suunnitteluun sekä hakemusten tekemiseen.

Kiinnostuitko? Hae mukaan palveluumme tästä linkistä.

Digitalisaatio koronakriisissä

Veikö korona asiakkaat? Digitaalisilla työkaluilla voit edelleen jatkaa kaupankäyntiä, vaikka joutuisit sulkemaan kivijalkamyymälän. Sujuvasti toimivan verkkokaupan ja siihen liittyvien liiketoimintamallien suunnittelu on iso ja aikaa vievä panostus, mutta alkuun pääset kohtuullisen nopeasti.

Jo pelkkä verkkokaupan käyttöönotto voi auttaa olemassa olevien asiakkaiden palvelemisessa, mikä ehkä mahdollistaa yrityksen kassavirran jatkumisen myös kriisiaikana. Uusien asiakkuuksien tavoittaminen ja markkina-alueen laajentaminen vaatii pitkäjänteistä työtä, mutta nyt on hyvä hetki aloittaa!

Koronakriisin aikana yrityksille on tarjolla useita rahoituskanavia oman toiminnan mukauttamiseen ja pahimmasta notkahduksesta selviämiseen. Rahoitusasiantuntijoiltamme saat ajantasaista tietoa nyt käytettävissä olevista rahoitusmahdollisuuksista. Soita tarvittaessa Business-päivystykseemme puh. 010 419 8011.

Järjestämme jatkuvasti webinaareja, joissa kerromme järjestelmäriippumattomasti digitaalisten työkalujen mahdollisuuksista ja vaatimuksista. DigiGrow-palvelu toimii kriisin aikana digitaalisesti, ja kasvotusten pääsemme tapaamaan kunhan tilanne sen sallii. Seuraa ilmoitteluamme ja tule mukaan! Tutustu myös aikaisemmin pidettyjen webinaarien tallenteisiin.