Yrittäjä! Mitä sinulle ja yrityksellesi kuuluu? Mitä voisimme tehdä paremmin?

Tarvitsetko

  • Työntekijöitä
  • Koulutusta työntekijöillesi
  • Toimivia tiloja
  • Neuvoja investointeihin
  • Voimaa kasvuun
  • Jatkajan yrityksellesi
  • Apua sukupolvenvaihdokseen
  • Tietoa kilpailutuksista
  • Jotain muuta?

Kerro asiasi yrityskuiskaajalle. Yrityskuiskaaja auttaa sinua asiassa tai etsii oikean tahon hoitamaan asiaa kanssasi.

Mikä tai kuka on yrityskuiskaaja?

Yrityskuiskaajat ovat joukko Business Joensuun, Joensuun kaupungin ja yhteistyökumppaneiden asiantuntijoita. Kuiskaajat kontaktoivat yrityksiä kampanjaviikoilla puhelimitse ja etäyhteyksin, mutta myös liikkuvat yrityksissä Joensuun alueella työnsä yhteydessä ja kutsusta. Vuonna 2020 kampanjaviikot ovat 36, 40 ja 45. Viikolla 36 (31.8. – 4.9.) yrityskuiskaajat liikkuvat Enon, Uimaharjun, Kiihtelysvaaran, Heinävaaran, Tuupovaaran, Hammaslahden ja Reijolan alueilla. Viikolla 40 (28.9. – 2.10.) yrityskuiskaajat ovat liikkeellä Joensuun keskustassa ja teollisuusalueella (postinumero 80100) ja viikolla 45 (2. – 6.11.) vuorossa on muu Joensuu.

Yrityskuiskaajat keräävät yhteen kaikki yrityksissä esille tulleet asiat ja selvittävät, kuka pystyy viemään niitä eteenpäin yhdessä yrittäjän kanssa. Myös yrittämiseen liittyvä yleinen palaute kiinnostaa ja toimitamme sen tiedoksi päättäjille.

Yrityskuiskaajat kontaktoivat ja kiertävät yrityksissä Joensuun kaupungin haastamina. Kiertueella ovat mukana Business Joensuu Oy, Joensuun kaupunki/Luotsi Joensuu, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry, Joensuun Yrittäjät ry, Pohjois-Karjalan Kauppakamari, Pohjois-Karjalan TE-toimisto, Riveria, ProAgria Itä-Suomi & Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset ja Karelia-ammattikorkeakoulu.

Mihin yrityskuiskaajia tarvitaan?

Pelkkä yrittäjien haasteiden, toiveiden ja huolien kuuleminen ei riitä – pyrimme etsimään asioihin myös ratkaisuvaihtoehtoja. Menestyvät yritykset luovat elinvoimaa: työtä ja kaikille parempaa elämää.

Joensuun tavoitteena on olla kokoluokassaan Suomen yritysystävällisin kaupunki ja työn ilon pääkaupunki. Joensuun kuntalaiskyselyssä kaupunkilaisten mielestä tärkein kehitettävä asia oli työllisyyden ja yritystoiminnan edellytysten parantaminen. Näihin tarpeisiin Joensuun kaupunki vastaa Business Joensuun ja Luotsi Joensuun palveluilla.