Kaipaatko yrittäjänä tuulta purjeisiin tai uusia kasvunäkymiä? Eivätkö langat tunnu pysyvän käsissä? Rekrytoida pitäisi, mutta sitä oikeaa ei tunnu löytyvän? Mitä sinulla onkaan mielen päällä, ota yhteyttä yrityskuiskaajiin!

Yrityskuiskaajat saapuvat jälleen syksyllä 2021 yrittäjien avuksi esimerkiksi kasvuun ja kehittämiseen, henkilöstöasioihin, toimintaympäristöön, yrittäjän jaksamiseen, koulutusasioihin tai yrityskauppojen suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä. Myös yrittämiseen liittyvä yleinen palaute kiinnostaa ja kuiskaajat toimittavat sen tiedoksi päättäjille.

Viikolla 35 käynnistyvän kampanjan tavoitteena on kuunnella ja auttaa mutkattomasti sekä maksuttomasti paikallisia yrityksiä yritystoiminnan eri vaiheissa.

Yrittäjä tai yrityksen vetäjä, ota rohkeasti yhteyttä yrityskuiskaajiin, mikäli tarvitset:

 • Osaavaa työvoimaa
 • Koulutusta työntekijöillesi
 • Toimivia tiloja
 • Neuvoja investointeihin
 • Voimaa kasvuun
 • Jatkajan yrityksellesi
 • Apua sukupolvenvaihdokseen
 • Tietoa kilpailutuksista
 • Tukea jaksamiseen
 • Apua digiloikkaan
 • Jotain muuta?

Pyydä yrityskuiskaaja ottamaan yhteyttä sinuun! Jätä yhteydenottopyyntö sähköisen lomakkeen avulla. Yrityskuiskaaja auttaa sinua asiassa tai etsii oikean tahon hoitamaan asiaa kanssasi.

Voit myös ottaa yhteyttä soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin:

Luotsi Joensuu, Marjatta Rummukainen, puh. 050 478 0795
Business Joensuu, Satu-Minna Piiroinen, puh. 0400 287 787

Keitä yrityskuiskaajat ovat?

Yrityskuiskaajat ovat joukko asiantuntijoita, jotka ottavat yhteyttä yrityksiin Joensuun kaupungin haastamina. Vuonna 2021 pääasiassa etäyhteyksin toteutuvalla kiertueella ovat mukana Business Joensuu Oy, Joensuun kaupunki/Luotsi Joensuu, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry, Joensuun Yrittäjät ry, Pohjois-Karjalan Kauppakamari ja Pohjois-Karjalan TE-toimisto.

Kuiskaajat tavoittelevat yrityksiä kampanjaviikoilla puhelimitse ja etäyhteyksin, mutta myös vierailevat yrityksissä Joensuun alueella mahdollisuuksien mukaan.

Vuonna 2021 Yrityskuiskaajat-kampanja järjestetään kolmessa osassa:

Vko 35 Eno, Uimaharju, Pyhäselkä, Reijola, Tuupovaara, Kiihtelysvaara ja Heinävaara
Vko 40 Joensuun ruutukaava-alue ja teollisuusalue (postinumero 80100)
Vko 45 muu Joensuu

Mihin yrityskuiskaajia tarvitaan?

Pelkkä yrittäjien haasteiden, toiveiden ja huolien kuuleminen ei riitä – pyrimme etsimään asioihin myös ratkaisuvaihtoehtoja. Menestyvät yritykset luovat elinvoimaa: työtä ja kaikille parempaa elämää.

Joensuun kuntalaiskyselyssä kaupunkilaisten mielestä tärkein kehitettävä asia oli työllisyyden ja yritystoiminnan edellytysten parantaminen. Näihin tarpeisiin Joensuun kaupunki vastaa Business Joensuun ja Luotsi Joensuun palveluilla.

Sosiaalisessa mediassa yrityskuiskaajat löydät tunnisteella #yrityskuiskaajat.