Säästämme puolestasi, jotta voit keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten. Energiatehokas led-valaistus, aurinkopaneelit katolla ja jatkuva parantaminen automaation sekä modernin talotekniikan avulla ovat olleet osa arkeamme jo vuosien ajan. Laatu on meille sydämen asia, turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa jokaista valintaamme.

Työskentele mukavasti vuokraamalla yrityksellesi toimitilaa tai siirtämällä kotikonttorisi upouuteen coworking-tilaamme. Me huolehdimme niin pidempiaikaisista vuokralaisista kuin kertaluontoisista vierailijoista samalla asiantuntemuksella ja lämmöllä.

Tutustu Tiedepuiston toimitiloihin liittyviin palveluihin ja katso vapaat toimitilamme.

Tule työskentelemään työtapasi ja tarpeesi mukaan Coworking-tiloihimme.
Voit työskennellä yksityisasiakkaana tai yrityksenä tarjoamalla työntekijöillesi esimerkiksi vaihtelua tai lisätilaa.

Meiltä saat myös kaikki päivänvaloa kestävät yrityspalvelut muuttuviin tilanteisiisi kaikissa yrityksesi toiminnan vaiheissa. Autamme sinua yrityksen perustamisessa ja yritystoiminnan käynnistämisessä. Palvelemme sinua kaikissa kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyvissä asioissa kuten esimerkiksi kasvun ja kehittämisen suunnittelussa sekä rahoituksessa ja investoinneissa. Olemme kumppanisi henkilöstöön ja osaamiseen liittyvissä asioissa. Autamme sinua myös silloin, kun mietit investointeja ja sijoittumista Joensuun seudulle.

Ota suora yhteys yritysasiantuntijaamme:

Business-päivystys puh. +358 10 419 8011
Ma – pe klo 9 – 17

010-numeroon soittaminen maksaa normaalin puhelinmaksun (pvm/mpm).