Joensuun seudulla on huomattava määrä kansainvälistä väkeä – vaihto-opiskelijoita, tutkinto-opiskelijoita, maahanmuuttajia, maailmalta seudulle muuttaneita puolisoita, Joensuussa opiskelleita ja maailmalta tänne palanneita. Koulutettuja osaajia ja tekeviä käsipareja. Ihmisiä, joilla on tietoa kulttuureista, toimintatavoista ja markkinoista niissä maissa, jonne seudun vientiyritykset tähyävät.

Kansainvälisyys kaikkien etu

TalentHub Joensuu nappaa kiinni kansainvälisestä työvoimasta sekä yrityksistä ja organisaatioista, joissa heitä tarvittaisiin. Sanottakoon tätä nyt vaikka kansainvälisyyden sillanrakentamiseksi, vienninedistämiseksi tai ihan vain kipeästi kaivatun työvoiman välittämiseksi. Varmaa on kuitenkin se, että yritysten kansainvälistyminen edistää koko Joensuun seudun elinkeinorakenteen monipuolista ja kestävää kehittämistä.

Tervetuloa töihin!

TalentHub Joensuu kokoaa kansainväliset tekijät ja yritykset yhteen. Yritykset voivat luoda yrityskortin, jossa kerrotaan, millaista koulutustaustaa, kielitaitoa ja osaamista heillä kaivataan. Kansainväliset osaajat voivat luoda oman osaajakorttinsa. Vaikka moni hedelmällinen kohtaaminen sujuu sähköisen kortin kautta, TalentHub Joensuussa niin yrityksiä kuin kansainvälisiä talenttejakin neuvotaan tarvittaessa myös henkilökohtaisesti.