Koulutuksen laatu edellä mennään. Niinpä palkintoihin Riveriassa on totuttu; laadusta meriittejä on tullut lukuisa määrä. Vuoden 2018 toukokuussa Riveria pokkasi voiton Suomen Yrittäjien ja Taitaja-kilpailun vuotuisessa yrittäjyysopetuskilpailussa. Huomionosoitukset toki lämmittävät, mutta paras palkinto Riverian toiminnan merkityksellisyydestä ovat alueen menestyvät yritykset.

Iso mutta ketterä

Riveria on yksi Suomen suurimpia ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Monialaisen kouluttajan missiona on olla yritysten ja työpaikkojen vahva kumppani. Vuoden 2018 alusta lähtien Riverian päätoimiset yritysasiamiehet ovat systemaattisesti kiertäneet alueen yrityksissä. On luotu henkilökohtaisia yhteyksiä, kyselty osaamistarpeista ja solmittu kumppanuuksia. Kumppanuus kattaa kaikki Riverian koulutusalat. Ja mikä parasta – olipa ala mikä tahansa, yritys saa tarpeisiinsa liittyvät palvelut yhdeltä luukulta.

Isoille ja pienille yrityksille

Riveria järjestää yrityksille muun muassa rekrytointikoulutuksia, kunhan yritys vaan kertoo, millaisia ammattilaisia se on vailla. Rekrykoulutuksia ovat hyödyntäneet monet alueen yritykset, muun muassa John Deere Forestry, Outotec ja Pohjois-Karjalan Osuuskauppa. Mainitut firmat ovat seudun suurimmasta päästä, mutta Riveria palvelee kaikissa koulutusasioissa yhtä lailla myös pieniä yrityksiä.

Kerro tarpeesi!

Riveria on vahvasti Joensuun seudun ja koko maakunnan yritysten apuna. Kun osaajatarpeita on, odottelemaan ei pidä jäädä. Kenttätyötä ketterästi tekevä kouluttaja toivoo kaikenlaisten yritysten ottavan ujostelematta yhteyttä. Millaista koulutusta ja työvoimaa sinun yrityksesi tarvitsee?