START -valmennus tarjoaa polun kehittää yritysideaa tai alkuvaiheessa olevaa yritystoimintaa. Valmennuksen aikana vahvistetaan yrittäjyydessä tarvittavia taitoja sekä analysoidaan ja kehitetään liikeideaa. STARTiin osallistuminen ei edellytä olemassa olevaa y-tunnusta. Valmennus kestää noin 6 viikkoa. Lopputulemana valmennuksesta syntyy laadukas liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat. Näiden pohjalta onnistut paremmin liiketoiminnan aloituksessa tai teet jo aloittamaasi liiketoimintaa paremmin. GROW -valmennus Kasvuvalmennus on prosessi, jossa käydään läpi yrityksen kasvun ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä tunnistetaan kasvun esteitä. Intensiivivalmennus kestää noin 10 viikkoa. Osallistuminen valmennukseen antaa pohdinnan hetkiä, irtiottoja kiireisestä arjesta ja mahdollisuuden keskittyä yrityksen kehittämiseen. Valmennuksen aikana saa oivalluksia omaan toimintaan liittyen, ja voi jakaa sekä oppia käytäntöjä vertaisryhmäläisiltä.

GROW -valmennuksen aikana rakennetaan yritykselle konkreettinen kasvusuunnitelma. Tavoitteena on yrityksen laadukas ja hallittu kasvu.

Valmennuksiin voivat hakea kaikki yritystoimintaa Joensuun seudulle suunnittelevat ja seudulla toimivat yritykset, joilla on halua ja tahtoa kasvattaa ja kehittää toimintaansa.

https://www.businessjoensuu.fi/kasvuvalmennus/

Grow with Joe – Kasvuvalmennus -projektin rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto ja Business Joensuu. Euroopan Unionin aluekehitysrahaston ja Suomen valtion rahoitus on yhteensä 681 472 euroa. Projektin toteutusaika on 1.6.2019 – 30.12.2021.