Perinteisen valmennuksen lisäksi projekti järjestää tutustumismatkoja sekä huippuosaajien vetämiä toiminnallisia työpajoja, jossa yrittäjät pääsevät konkreettisesti opettelemaan ja toteuttamaan digitalisia työkaluja toimintansa kehittämiseksi. Työpajoissa pyritään saamaan aikaan välittömiä tuloksia, joiden kannustamana jatkokehityshankkeisiin lähteminen helpottuu. Minimitavoitteena on jokaisen projektiin valitun yrityksen tietoisuuden lisääminen digitalisaation mahdollisuuksista oman toiminnan kehittämiseksi. Tavoitetilana on kuitenkin konkreettiset toimintaa tehostavat kehityshankkeet, joiden rahoitusjärjestelyihin projekti tarjoaa myös tukea.

Kasvuvalmennukseen voivat hakea kaikki Joensuun seudun yritykset, joilla on halua kehittää liiketoimintaansa digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntämällä.

Digiosaamisella kasvua – Digi.Grow- projektin rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja Business Joensuu. Projektin kokonaisbudjetti on yhteensä 575 556 euroa, josta Euroopan sosiaalirahaston ja Suomen valtion rahoitus on 499 244 euroa.

Projektin toteutusaika on 01.01.2020 – 30.6.2022.

Digi.Grown sivusto asiakkaille.