Joensuun Tiedepuistossa toimitilasi vuokraan kuuluu paljon muutakin kuin neliöitä.

Vapaat toimitilat

Haetko pientä, suurta, pysyvää vai väliaikaista toimitilaa? Joensuun Tiedepuistossa on monipuolinen tarjonta erityyppisiä tilaratkaisuja. Tutustu esimerkkeihin vapaista toimitiloista ja ota yhteyttä!

97 % asiakkaistamme suosittelee Joensuun Tiedepuistoa työympäristönä! (Joensuun Tiedepuiston asiakastyytyväisyyskysely 2017)

Miksi valita Joensuun Tiedepuiston toimitilat?

  • Hyvä sijainti kaupungin keskustassa
  • Korkeatasoiset toimitilat ja hyvin varusteltuja kokoustiloja joka tarpeeseen
  • Reilusti pysäköintitilaa parkkihallissa
  • Lounasravintolat saman katon alla
  • Monipuoliset aula- ja toimistopalvelut sekä kattava lisäpalveluvalikoima
  • Aktiivinen yhteisö: 120 yritystä ja 1000 opiskelijaa, kumppaneita ja osaavaa työvoimaa
    Lue lisää.

Täyden palvelun kokoustilat Joensuun keskustassa ja monipuoliset kokouspalvelut

25 erilaista kokous-, seminaari- ja juhlatilaa, kolme saunaosastoa ja mahdollisuudet oheisohjelman ja aktiviteettien järjestämiseen – tätä kaikkea tarjoaa Joensuun Tiedepuiston Kokousmaailma. Kokonaisuuden täydentävät monipuoliset palvelut, huipputason kokoustekniikka sekä loistava sijainti Joensuun keskustassa.

Löydä sopiva tila ja tee varaus tilanvarausjärjestelmän kautta. Voit tehdä varauksen myös soittamalla Tiedepuiston aulapalveluun, puh. +358 10 419 8010 tai sähköpostilla info@businessjoensuu.fi.

Yritykset Tiedepuistossa

Yli 120 yrityksen yhteisö Länsikadulla on todellinen runsaudensarvi – arjen työtä, kiinnostavia henkilöitä, osaamista, tuotteita ja palveluja kokoon, toimialaan tai yrityksen ikään katsomatta.