Suunnitteilla oleva puisto tarjoaa tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. Puistosta halutaan kaupungin vihreä olohuone, joka innostaa ja sävähdyttää. Palvelut ja ohjattu toiminta tekevät siitä osaltaan erityisen. Puisto sijoittuu keskusta-alueelle, ja sen sijaintiin on vielä mahdollisuus vaikuttaa.

Tavoitteena on, että puiston palvelut, ohjattu toiminta ja tapahtumat toteutetaan yhdessä yrittäjien ja jär-jestöjen kanssa. Puisto tarjoaa myös liiketoiminnan mahdollisuuksia. Etätyöpajan ajankohta on 24.8. kello 8.30–10 ja se järjestetään virtuaalisesti.

Työpajan tarkoituksena on kertoa yrittäjille toimintapuiston alustavista suunnitelmista ja kuulla yrittäjien näkemyksiä. Voitte kertoa toiveitanne puistosta, sen sijainnista ja tehdä ehdotuksia sinne sopivasta yritystoiminnasta.

Ilmoittaudu mukaan verkkolomakkeella 19.8. mennessä >

Kerro samalla jo ennakkoon ajatuksiasi ja toiveitasi. Tilaisuuteen ilmoittautuneille lähetetään myös ennak-komateriaalia puiston suunnitelmista ennen tilaisuutta. Työpaja järjestetään etätilaisuutena ja ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tilaisuuteen.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa tilaisuudesta antaa lomien jälkeen, 9.8. alkaen, Joensuun kaupungin puistosuunnittelija Paula Lamminsalo, paula.lammisalo@joensuu.fi