Webinaarin puhujana on Valtteri Tuominen. Hän toimii Business Joensuun GoGlobal -ohjelman valmentajana. Valtteri Tuomisen erikoisosaamista ovat yritysten strategioiden ja asiakashyödyn kirkastaminen sekä asiakaskeskeinen ajattelu myyntityössä. Hänen mukaansa hyvä strategia on aina poikkeus, ei sääntö. Innovaatioilla ei ole syntyessään valmista kysyntää. Uuden oppiminen edellyttää tuntemattomaan sukeltamisen ja olemassa olevan rikkomisen. Tältä näkökulmalta katsottuna, poikkeustila tarjoaa kasvuympäristön uuden menestyvän liiketoiminnan syntymiselle.

 

 

 

 

 

 

 

Valtteri Tuominen

Webinaari on maksuton, mutta pyydämme ilmoittautumaan ke 1.4.2020 klo 14.00 mennessä tästä linkistä. Webinaarin osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse viimeistään webinaariaamuna.

Tervetuloa webinaariin!

GoGlobal on Business Joensuun uusi kansainvälisen myynnin ja – liiketoiminnan valmennusohjelma. Ohjelman tekeminen perustuu konkreettiseen tekemiseen yritysten kanssa. Ohjelmaan valitaan vuosittain 10 yritystä, haku seuraavaan ohjelmaan käynnistyy 22.4.2020. Lisätietoja ohjelmasta täältä.

(* Kaksoisveljet Uhka ja Mahdollisuus asuvat jokaisessa muutoksessa. He näyttävät ulkoisesti ihan samalta, mutta heidän ajattelutapansa poikkeavat täysin. Uhka pitää pysyvyydestä ja varmuudesta, eikä siedä muutoksien ennakoimattomuutta ja hallitsemattomuutta. Mahdollisuus näkee tuntemattoman muutoksen oppimismahdollisuutena, eikä edes yritä ennustaa tai hallita tuntematonta.