Syksy 2020 on käynnistynyt yrityksissä lähes poikkeuksetta erilaisena kuin etukäteen suunniteltiin. Muutoksen edessä on hyvä pohtia liiketoiminnan suuntaa ja kehittää osaamista – mutta miten? Valitse kolmena päivänä pidettävistä vuorovaikutteisista workshopeista sinulle sopivat, osallistu, ja saat valikoituja paloja yritysten eri vaiheisiin sopivista valmennuksistamme. Osallistumalla saat uusia ideoita ja näet uusia mahdollisuuksia!

Tiistain aloituspäivässä on huippupuhujat! Innostavana keynote-puhujana on Morton konttiravintoloiden toimitusjohtaja Jarna Kaplas. Osallistu johtamisen ja strategian sparraukseen Henrik Dettmanin, Patrick Furun ja Valtteri Tuomisen kanssa. Voit osallistua etäyhteydellä tai tulla paikan päälle.

Keskiviikon ja torstain aikana pääset kokeilemaan Business Joensuun käytännönläheisiä valmennuksia ja tutustut tekijöihin niiden taustalla. Voit vaihtaa ajatuksia liittyen liiketoiminnan tilannearviointiin ja matalan kynnyksen kehittämiseen. Paikkoja on rajoitetusti, jotta osallistujat saavat keskustelun kautta uusia ideoita ja näkevät uusia mahdollisuuksia.

”Emme voi tarkkaan tietää omia rajojamme, joten meidän on toimittava aivan kuin niitä ei olisi.” – Henrik Dettmann, Susijengin valmentaja

Huippunimien esittelyt

Jarna Kaplas

Parhaat tarinat alkavat yhteisen pöydän ääreltä – Kymmenen vuotta sitten Jarna Kaplas päätti perustaa ravintolan pieneen Rautalammin kylään yhdessä parin opiskelukaverinsa kanssa. Puheenvuorossaan valtakunnallisena vuoden nuorena yrittäjänä palkittu Kaplas kertoo, kuinka parikymppisten opiskelijoiden unelma kasvoi kymmenessä vuodessa ympäri Suomea ihastuttaneiksi ravintoloiksi ja ilmiöksi.

Henrik Dettman

Henrik Dettmann on Susijengin (Suomen koripallomaajoukkue) päävalmentaja. Hän on valmentanut koripallojoukkueita Suomessa, Ranskassa, Turkissa ja Saksassa. Saksassa hän toimi Saksan koripallomaajoukkueen päävalmentajana. Joukkueen mukana hän voitti vuoden 2002 maailmanmestaruuskisojen pronssimitalin. Hän on myös voittanut useita palkintoja valmennussaavutuksistaan.

Toimiessaan päävalmentajana Dettmann on nostanut suomalaisen koripallon aivan uudelle tasolle. Tämän tuloksena Susijengi on ollut Euroopan mestaruuskisojen finaalissa kolme kertaa. Vuosina 2014 ja 2018 miesten koripallomaajoukkue on valittu vuoden joukkueeksi. Tämän lisäksi Susijengin fani-ilmiö valittiin vuoden 2014 urheilukulttuuriteoksi.

Suomen koripallomaajoukkueen jatkunut menestys on johtanut kansalliseen koripallobuumiin. Tämän johdosta Henrikiä pyydetään yhä useammin puhumaan johtajuudesta, tiimityöstä ja menestyksestä. Kirjassaan Johtamisen taito (2015) Saska Saarikoski on dokumentoinut Henrikin johtajuusfilosofiaa.

Patrick Furu

Patrick on TalentMilesin Partner ja Chief Strategist. Hän on aiemmin toiminut Hult International Business Schoolissa apulaisprofessorina, Hanken & SSE Executive Educationin operatiivisena johtajana sekä Hankenilla johtamisen professorina ja MBA-johtajana. Hän on myös ollut vierailevana tutkijana ja professorina Kööpenhaminan kauppakorkeakoulussa ja Uppsalan yliopistossa.

Patrickilla on laaja kokemus konsultoinnista sekä yritysjohtajien valmentamisesta ja koulutuksesta strategioiden, muutosprosessien ja osaamisen kehittämisen suhteen. Hän on työskennellyt useiden suurten yritysten, kuten Aviva, Cargotec, Elisa, Ericsson, Fortum, NCC, Nokia, Nordea, Pfizer, SEB, Telia ja UPM, kanssa. Hänellä on myös kokemusta hallitustyöstä pk-yrityksissä.

Valtteri Tuominen

Valtteri on Suomen ainoa teknologian myynnistä väitellyt tohtori, vaikka puhuukin ihmisestä.
Valtteri on työskennellyt teknologisten läpimurtojen ja strategioiden parissa ympäri maailmaa. Vaihtelevat työtehtävät asentajasta toimitusjohtajaan ovat tuoneet vahvan näkemyksen siitä, mitä menestyvä liiketoiminta vaatii konkreettisesti.

Valtteri väitteli tekniikan tohtoriksi aiheenaan ”Miten myydä teknologiaa”. Teorian Valtteri testasi todeksi rakentamalla nollasta USA:n autoteollisuuteen miljoonabisneksen. Valtteria motivoi ainutlaatuisten strategioiden rakentaminen muuntamalla kompleksinen teknologia yksinkertaiseksi asiakashyödyksi.

Valtterin missiona on kääntää suomalainen teknologiaosaaminen liiketoiminnan kautta hyvinvoinniksi.

OHJELMA

8.30 Päivän avaus: muuttuva maailma nyt, toimitusjohtaja Harri Palviainen, Business Joensuu

8.45 – 9.30 Parhaat tarinat alkavat yhteisen pöydän ääreltä, toimitusjohtaja Jarna Kaplas, Morton konttiravintolat

9.35 – 11.15 Workshop 1

Workshopit toteutetaan samanaikaisesti paikan päällä ja etäyhteydellä. Voit osallistua toiseen workshopiin nyt ja toiseen iltapäivällä.

a. Henrik Dettmann ja Patrick Furu: Jaettu johtaminen, nopeampi oppiminen

b. Valtteri Tuominen, Nordic Business Lab: Uutta bisnestä samalla osaamisella – uudista strategiasi asiakashyödyn kautta

11.15 – 12.00 Tauko

12.00 – 13.30 Workshop 2

Aamupäivän workshopit toteutetaan uudestaan; samanaikaisesti paikan päällä ja etäyhteydellä.

a. Henrik Dettmann ja Patrick Furu: Jaettu johtaminen, nopeampi oppiminen

b. Valtteri Tuominen, Nordic Business Lab: Uutta bisnestä samalla osaamisella – uudista strategiasi asiakashyödyn kautta

13.30 – 13.45 Uusi normaali – polkuja uuteen mahdollisuuteen. Päivien 2 ja 3 sisällön esittely. yritysvalmentaja Mervi Leminen, Business Joensuu

Keskiviikon 9.9. ja torstain 10.9. aikana järjestetään useita workshopeja, joiden aikana pääset kokeilemaan Business Joensuun käytännönläheisiä valmennuksia ja tutustut tekijöihin niiden taustalla.

Päivän yhteenveto, toimitusjohtaja Harri Palviainen, Business Joensuu

Ilmoittautuminen

Voit osallistua tapahtumaan paikan päällä tai etäyhteydellä. Tapahtumapaikkana on Joensuun Tiedepuisto, Temple of Challenge (3A-rakennus, 4. krs), Länsikatu 15, Joensuu.

Etäyhteyslinkki lähetetään ilmoittautuneille viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivän.

Tilaisuus ja workshopit ovat maksuttomia.

Huomaa myös seuraavat päivät

Tutustu myös seuraavien päivien workshopeihin. Voit osallistua yhteen tai useampaan 1 – 2 tunnin workshopiin vaikka eri päivinä!

Ke 9.9. Uusi normaali – polkuja uuteen mahdollisuuteen (päivä 2)
To 10.9. Uusi normaali – polkuja uuteen mahdollisuuteen (päivä 3)

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Jenni Kuva
Puh. +358 50 347 1718
jenni.kuva@businessjoensuu.fi

 

Tapahtumaviikkoa tukevat seuraavat projektit:

Yritysten toimintaedellytysten turvaaminen koronaepidemia -tilanteessa
Valoa kohti – Yritysten toimintaedellytysten turvaaminen ja liiketoiminnan uudistaminen koronaepidemian yli