HR mahdollistaa hyvän etätyön
Miten HR on mahdollistanut onnistuneen siirtymisen? Milloin on onnistuttu parhaiten? Miten HR on toiminut silloin, kun henkilöstö kokee työnsä tehokkuuden kasvavan, työhyvinvointinsa mainioksi ja oman osaamisen kokemuksensa erinomaiseksi? Ennen kaikkea miten HR saa muutokset siirtymään oppeina koronan postkoronaaliseen arkeen?

Miten etätyö, tai ehkä laajemmin ajateltuna hajautettu työ, muuttuu ja miten se muuttaa odotuksia HR:ltä? Miten osaamista voidaan johtaa verkossa?
Miten yhdessä tekemistä ja kokemusta yhteisöllisyydestä voidaan parantaa?
Miten työhyvinvoinnista huolehditaan etänä?
Miten ajatus ergonomiasta muuttuu ja miksi se on etätyössä niin erilaista?
Millaisia haasteita oman työn rytmittäminen tai asiakastyö etänä tuo tulleessaan?

Valmennuksissa luodaan yhdessä osallistujien kanssa Etäajan HR:n pienen käsikirjan.
Osallistujat tekevät valmennuskertojen välissä kokeiluja jotka viedään tähän yhteiseen, osallistujien käyttöön jäävään pieneen oppaaseen.

Valmennuksen toteuttaa Tamora Oy:n Tom Hagelberg ja Saara Utti. Tom Hagelberg on taiteidenmaisteri. videoon ja valokuvaan perehtynyt muutosmuotoilija. Tamora Muutosmuotoilun kouluttajana hän tuntee etänä tehtävän HR-työn ja digitaaliset ratkaisut. Yhdessä muotoilija Saara Utin kanssa he rakentavat Etäajan HR:n pienen käsikirjan.

Kohderyhmänä ovat Joensuun seudun yritykset, joiden työllistämiseen ja henkilöstöön liittyvä osaaminen kaipaa kehittämistä. Valmennus toteutetaan kokonaisuudessaan etänä.

Valmennuksen mahdollistaa Osaava rekrytointi – Uudistuva työ -projekti, jota rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Etelä-Savon ELY-keskus ja Business Joensuu Oy. Lisäksi osallistujilta peritään 50 € osallistumismaksu/osallistuva henkilö.

Lisätietoja valmennuksesta: Satu-Minna Piiroinen, satu-minna.piiroinen@businessjoensuu.fi, p. 0400 287 787