Alueelliset ELY-keskukset tarjoavat asiantuntija- ja rahoituspalveluja liiketoiminnan kehittämiseen. Yritysten kehittämispalvelut ovat konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä.

Yrityksen kehittämisavustuksella on mahdollista tukea yrityksen liiketoiminnan kehittämistä, kansainvälistymistä ja investointeja, kun yritys aloittaa toimintansa, haluaa panostaa merkittävästi uudistumiseen tai pyrkii kasvamaan. Erityisenä painopisteenä on yritysten kansainvälistyminen.

ELY-keskusten palveluista tilaisuudessa tietoa antaa Team Finland koordinaattori Tapio Kinnunen Pohjois-Karjalan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksesta

Finnpartnership esittelee liikekumppanuustukea tukimuotona, selvittää miten liikekumppanuustukea voisi hyödyntää yrityksen kehitysmaahan suuntautuvassa hankkeessa sekä esittelee muita Finnpartnershipin palveluita, kuten valmiita yritysaloitteita tarjoavaa Matchmaking-palvelua kansainvälistyville yrityksille.

Liikekumppanuustuki on rahallista tukea kehitysmaihin suuntautuvien hankkeiden suunnittelu-, kehitys- ja koulutusvaiheisiin. Tukea voi hakea suomalainen yritys tai muu toimija pitkäaikaiseen, kaupalliseen yhteistyöhön tähtäävään ja liiketaloudellisesti kannattavaan toimintaan, mm. tytäryhtiötä perustettaessa hankkeen hankeselvitys- ja koulutuskustannuksiin.

Työpajan loppupuolella on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun omasta hankeaihiosta Finnpartnershipin asiantuntijan kanssa. Mikäli olet kiinnostunut kehittämään liikeideaasi työpajassa – ilmoittaudu mukaan!

Koulutuspäivä on ensimmäinen EduPark lentoon -hankkeen vuoden 2019 koulutuksista, joissa tarjotaan apua kansainvälistymiseen, rahoituspalveluihin, tuotteistamiseen, tuotekehitykseen ja myyntiin. Suomalaiselle koulutukselle on kysyntää maailmalla. Koulutusviennin arvo kasvoi vuoden 2018 aikana 350 miljoonaan euroon.

OHJELMA:

8.30–8.45
Aamukahvi

8.45–9.00
Seminaarin aloitus: Esittely ja tilannekatsaus: EduPark lentoon – koulutuksesta liiketoimintaa
Kehittämispäällikkö Ville NivalainenJoensuun kaupunki & kehityspäällikkö Auli Leskinen, Business Joensuu

9.00–9.30
ELY-keskuksen palvelut yrityksille
Team Finland koordinaattori Tapio KinnunenPohjois-Karjalan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

9.30–9.45
Keskustelu

9.45–11.00
Finnpartnershipin liikekumppanuustuki
Programme Officer Senni MuiniekkaFinnpartnership

11.00–11.30
Keskustelu

11.30–12.15
Lounastauko (omakustanteinen)

12.15–12.45
Finnpartnershipin Matchmaking -palvelu

12.45–13.00
Kahvi

13.00–14.00
Osallistujien hankeaihioiden käsittelyä, keskustelua, yhteistyössä Team Finlandin ja Finnpartnershipin kanssa

Pieniä muutoksia voi tulla vielä iltapäivän aikatauluun.

Ilmoittautumiset 21.1.2018 klo 12.00 mennessä osoitteeseen ville.nivalainen@joensuu.fi.

Kampuskartta ja pysäköinti: http://www.karelia.fi/images/Karelia/Tikkarinne_pysakointi.pdf
Pysäköintiin A-paikoille tarvitaan erillinen lupa, jonka saa vahtimestarilta E-talon aulasta.

Lisätiedot:
Ville Nivalainen
Kehittämispäällikkö, Koulutusosaaminen, Joensuun kaupunki
+358 50 465 2281
ville.nivalainen@joensuu.fi