“Näissä tilanteissa on vaan pakko ottaa asia kerrallaan ja saada joukkue pelaamaan yhdessä. Joukkue ei voi menestyä, jos jokainen ajattelee vain itseään ja omaa selviytymistään. Tässäkin tilanteessa on autettava kaveria.”
– Henrik Dettmann, päävalmentaja

Henrik Dettmann

Henrik Dettmann on Susijengin (Suomen koripallomaajoukkue) päävalmentaja. Toimiessaan päävalmentajana Dettmann on nostanut suomalaisen koripallon aivan uudelle tasolle. Tämän tuloksena Susijengi on ollut Euroopan mestaruuskisojen finaalissa kolme kertaa. Vuosina 2014 ja 2018 miesten koripallomaajoukkue on valittu vuoden joukkueeksi. Tämän lisäksi Susijengin fani-ilmiö valittiin vuoden 2014 urheilukulttuuriteoksi. Suomen koripallomaajoukkueen jatkuva menestys on johtanut kansalliseen koripallobuumiin. Tämän johdosta Henrikiä pyydetään yhä useammin puhumaan johtajuudesta, tiimityöstä ja menestyksestä. Kirjassaan Johtamisen taito (2015) Saska Saarikoski on dokumentoinut Henrikin johtajuusfilosofiaa.

Patrick Furu

Patrick on TalentMilesin Partner ja Chief Strategist. Hän on aiemmin toiminut mm. Hult International Business Schoolissa apulaisprofessorina, Hanken & SSE Executive Educationin operatiivisena johtajana sekä Hankenilla johtamisen professorina ja MBA-johtajana. Hän on myös ollut vierailevana tutkijana ja professorina Kööpenhaminan kauppakorkeakoulussa ja Uppsalan yliopistossa. Patrickilla on laaja kokemus konsultoinnista sekä yritysjohtajien valmentamisesta ja koulutuksesta strategioiden, muutosprosessien ja osaamisen kehittämisen suhteen. Hänellä on myös kokemusta hallitustyöstä pk-yrityksissä.

Tervetuloa!
Ilmoittauduthan täällä 9.12.klo 16 mennessä, lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille 10.12. Tilaisuus on maksuton.

Lisätiedot:
Heli Hirvonen, projektipäällikkö p. 0400 956 178, heli.hirvonen@businessjoensuu.fi.
Yritysten toimintaedellytysten turvaaminen koronaepidemia -tilanteessa