MATCH! 2021 PALAA 2.11 TÄYDELLÄ TEHOLLA VUODEN TAUON JÄLKEEN!

 

Match! 2021 tapahtumassa käännetään katseet siihen, mitä TULEVAISUUS tuo tullessaan. Tule kuuntelemaan ja keräämään parhaat vinkit paremman huomisen varalle. Lavalle nousee illan aikana kolme mahtavaa puhujaa.

 

Tulevaisuuteen ja sen valmistautumiseen meitä sparraavat liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen Sara Suvinen, valmentamisen, myynnin ja markkinoinnin asiantuntija Pasi Rautio sekä tulevaisuustutkija Ilkka Halava.

 

@Carelia-sali, 2.11.2021 klo 1820.30

 

Aikataulu

18.00-18.05 Avaussanat: Merja Blomberg, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry

18.05-18.35 Sara Suvinen, toimitusjohtaja, osakas, Priole palvelut Oy

18.35-19.20 Pasi Rautio, myyntikuiskaaja,  Oy TuloksenTuplausToimisto Ab

19.20-19.40 TAUKO

19.40-20.30 Ilkka Halava, yrittäjä, Future Works Oy

 

Illan isäntänä toimii Arttu Käyhkö, Rookie Communications Oy

 


 

Liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen, Pohjois-Karjalan oma Sara Suvinen:

 

Priole palveluiden toimitusjohtajana sekä kolmessa muussa yrityksessä vaikuttava Sara Suvinen pitää tulevaisuuden tarkastelua yhtenä tärkeimmistä johtajan taidoista.

Saran matka digitaalisuuden alkutaipaleesta tähän päivään on ollut värikäs ja se jatkuu edelleen.

Tulevaisuuteen voi valmistautua jo tänään, tule kuuntelemaan miten?

 


 

Myyntikuiskaaja, valmentamisen, puhumisen, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen Pasi Rautio jättää varmasti jokaiselle yrittäjälle kipinän tehdä jotain uutta!

Paluu tulevaisuuteen

Tulevaisuuden myynti on aina jotain vanhaa, jotain lainattua, jotain sinistä ja jotain uutta. Tulevaisuudessa kaikki on toisin, vai onko? Onko kuitenkin niin, että lainaamme menneisyyden hyväksi havaituista taidoista ne parhaat, tuomme mukaan vain ne uudet välineet joiden pinnoilta sininen valo ohjaa myyntipolkuamme. 

Maailma on todella muuttunut ja myyntiä ei saa aikaiseksi pelkästään perinteisin keinoin. Mitkä on yrittäjän ja myyjän ydintaidot, jotka on oltava jo nyt hallussa. Mihin maailma myynnissä menee seuraavan 5 vuoden aikana ja miksi pitää olla hereillä nyt, eikä vasta muutoksessa.

 


 

Ilkka Halava, tulevaisuustutkija, puhuja ja työyhteisöjen kehittäjä. Sydämellinen radikaali, sovittelija, myötäajattelija.

Ilkka saapuu kertomaan ajatuksensa tulevaisuusskenaarioista. Ilkka on yksi Suomen suosituimmista puhujista ja monen organisaation luottosparraaja.

Ilkka Halava on eturivin tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja suomalaisen puhujataivaan kestotähti. Yli 400 työyhteisön kokemuksella Ilkka myös tietää, miltä työn murros aidosti näyttää ja tuntuu. Oppimisen tulevaisuuden kysymyksissä hän on ollut oppilaitosten kanssa yhteistyössä jo 15 vuoden ajan. Hallitustyön lisäksi hän on yhdessä Mika Pantzarin kanssa kirjoittanut kolme teosta työn muutoksesta: Kuluttajakansalaiset tulevat (2010), Rytmitalous (2013) ja Kansalaisjärjestö jälkiteollisessa artistiyhteiskunnassa (2018).

 

Tilaisuus on maksuton, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

 

Ilmoittaudu tästä >

 

Yhteistyössä: