Tervetuloa Siun soten ikäihmisten palveluasumisen kilpailutuksen infotilaisuuteen!

Siun soten ikäihmisten asumispalvelujen osallistumispyyntö julkaistiin 12.8.2021 osoitteessa hankintailmoitukset.fi. Ensimmäisen kierroksen osallistumishakemuksia otetaan vastaan 31.8.2021 saakka. Infotilaisuudessa on tarkoitus perehtyä itse hankintamalliin ja osallistumispyyntöön, mutta myös osallistumishakemuksen jättämiseen käytännön tasolla.

Tilaisuuteen osallistujia suositellaan tutustumaan alustavasti osallistumispyyntöön ja sen liitteisiin. Jos sinulla on tarkoitus jättää osallistumishakemus tähän osallistumispyyntöön, suosittelen sinua hankkimaan valmiiksi osallistumishakemukseen tarvittavat liitteet (lista tämän tekstin alaosassa). Tilajaavastuulain mukaiset liitteet saa hankittua kätevästi myös Luotettava kumppani -palvelusta.

Tilaisuuden päätteeksi osallistujilla on mahdollisuus kysyä tarkentavia kysymyksiä hankintaan liittyen. Myös ennakkokysymyksiä on mahdollista jättää ilmoittautumisen yhteydessä.

Linkki hankintailmoitukseen: https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/56849/notice/79750/overview

Infotilaisuus on avoin kaikille hankinnasta kiinnostuneille. Teams-linkki lähetetään tilaisuuteen ilmoittautuneille 25.8. aamupäivällä ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin. Tilaisuus on maksuton. Tilaisuudessa puhujana on Business Joensuun julkisten hankintojen yritysasiantuntija Pinja Konttinen.

———————————————————————-

OSALLISTUMISHAKEMUKSEEN TARVITTAVAT LIITTEET:

Tilaajavastuulain mukaiset liitteet:
– Kaupparekisteriote
– Todistukset työntekijöiden eläkevakuutusten ottamisesta ja eläkevakuutusmaksujen suorittamisesta, tai selvitys siitä, että erääntyneitä vakuutusmaksuja koskeva maksusuunnitelma on tehty
– Sovellettavan työehtosopimuksen nimi, ja mikäli sovellettavaa työehtosopimusta ei ole, niin tällöin tulee ladata selvitys keskeisistä työehdoista
– Selvitys työterveyshuollon järjestämisestä
– Selvitys lähetettyjen työntekijöiden sosiaaliturvan määräytymisestä (koskee vain ulkomaisia yrityksiä)

Muut liitteet:
– Henkilötietojen käsittelyn ehdot sis. palveluntuottajan täydentämä Henkilötietojen käsittelytoimien kuvaus
– Palveluntuottajan tietosuojaseloste
– Todistus siitä, että palveluntuottaja on rekisteröity yksityisten palvelujen antajien rekisteriin palveluasumista koskien asiakasryhmälle vanhukset (käytävä esille myös yksikön vastuuhenkilö sekä palvelun asiakaspaikkamäärä) TAI lupa yksityisten sosiaalipalvelujen tuottamiseksi koskien tehostettua palveluasumista asiakasryhmälle vanhukset (käytävä esille myös yksikön vastuuhenkilö sekä palvelun asiakaspaikkamäärä)
– Palveluasumisen henkilöluettelo (tiedot ilmoitettava osallistumispyynnön liitteenä olevalla lomakkeella)
– Tehostetun palveluasumisen henkilöstöluettelo (tiedot ilmoitettava valmiilla, osallistumispyynnön liitteenä olevalla lomakkeella)
– Omavalvontasuunnitelma
– Lääkehoitosuunnitelma
– Yksikön turvallisuussuunnitelma
– Yksikön toimintasuunnitelma (vapaamuotoinen), jossa kuvattu esim. yksikön erityispiirteet
– Kuntouttavan ja virikkeellisen toiminnan taulukkomuotoinen viikko-ohjelma (ks. liite Ikäihmisten Asumispalvelujen vähimmäisvaatimukset)