Torstaina 25.2.  klo 17:00 – 18:30
Teamsillä (et tarvitse erillistä ohjelmaa)

Iltanuotiolla on tärkeää asiantuntija-asiaa, yrittäjätarinoita, pitchauskokeilua sekä tietenkin vapaata keskustelua.

Yrittäjiä sekä yrittäjyydestä kiinnostuneita pohdituttaa usein YEL – mikä ihme se on ja miksi ihmeessä sitä maksetaan? Tästäpä meille ja teille on kertomassa Harri Hellstén, Suomen Yrittäjien työmarkkina-asioiden päällikkö.

Kuulostaako puuduttavalta?
No onneksi Harri ei ole puuduttava, vaan kertoo asiat niin, että ne ymmärtää!

-> Voit lähettää kyssäreitä etukäteen  mona.teras@yrittajat.fi  tai esittää niitä mieleen juolahtaessa tapahtuman aikana.

Tämän lisäksi kuulemme Pohjois-Karjalan Nuorten Yrittäjien puheenjohtajan Anton Sutisen katsauksen toimintaan sekä monelle tutun nuoren yrittäjän Oskar Mannelinin tarinan.

Oskarin matka kohti kevytyrittäjyyttä alkoi jo vuonna 2009 Espanjan aurinkorannikolta, mutta tuolloin kukaan ei olisi voinut arvata mihin tämä tie hänet veisi. Oskarin tarina yrittäjyydestä ei kerro suurista liiketuloista ja menestyksestä, vaan siitä mitä yrittäminen on hänelle opettanut.

Nyt on myös mahdollisuus kokeilla pitchauksen eli myyntipuheen harjoittelua. Sinun ei tarvitse olla superosaaja, vaan nyt on matala kynnys harjoitella etäyleisön edessä 🙂 Kyseessä on siis 3 minuutin myyntipuhe olemassa olevasta tai kuvitteellisesta yrityksestä, tuotteesta tai palvelusta. Ilmoittaudu tai kysyä rohkeasti lisää:  mona.teras@yrittajat.fi  tai p. 050 471 5778

Ohjelma:

  • Katsaus Pohjois-Karjalan Nuorten Yrittäjien toimintaan, puheenjohtaja Anton Sutinen
  • Nuoren yrittäjän tarina, Oskar Mannelin
  • Pitchausharjoittelua
  • Miksi yrittäjä maksaa YEL:iä, Harri Hellstén
  • Kysymyksiä ja vapaata keskustelua

Tapahtuma on avoin ihan kaikille ja sen järjestää järjestää Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

tai  mona.teras@yrittajat.fi , p. 050 471 5778

Teemat: Yrittäjyys