Hei Hyvinvointialan palveluntuottaja,
Tule esittelemään yrityksesi / järjestösi toimintaa ja palveluja Siun Soten palveluohjaajille. Minimessut järjestetään Hyvinvointialan arvoverkot Pohjois-Karjalassa -hankkeen loppuseminaarin yhteydessä Karelia-ammattikorkeakoulun Tikkarinne-kampuksella. Näiden minimessujen kautta palveluohjaajat tutustuvat yrityksesi / järjestösi toimintaan / palvelutarjontaan ja osaavat näin markkinoida palvelujasi asiakkaille. Tilaisuus on maksuton.

Esittelypisteille on varattu tila Tikkarinne -kampuksella E-talossa. Tilaisuudesta ja showroom -tyyppisestä messukäytävästä on tiedotettu Siun Soten eri alojen palveluohjaajia ja heille työnantaja mahdollistaa vierailun minimessuilla. Ajatus minimessuista on puhututtanut Siun Sotessa ja yhteistyöverkostoissa jo pidempään ja Arvoverkot Pohjois-Karjalassa -hankeen loppuseminaari mahdollistaa nyt toteutuksen ensimmäistä kertaa. Mikäli kokemukset ovat positiivisia Minimessut on tarkoitus toteuttaa jatkossa vuosittaisena tapahtumana.

Jokaiselle esittelyssä olevalle palveluntuottajalle valitaan Karelia-ammattikorkeakoulun puolelta fysioterapiaopiskelijoista messututori. Messututorin tehtävä on auttaa yrittäjää / järjestön edustajaa kaikissa mahdollisissa käytännön järjestelyissä tapahtuman onnistumiseksi ja minimessujen esittelypisteen rakentamiseksi Tikkarinteellä. Esittelypisteelle varataan pöytä (120 cm) ja tuoli. Voit tuoda ständi pisteelle esitteitä, roll-upin, sähköisen esittelypisteen jne.

Halutessanne messututorit toimivat myös esittelypisteellä yrityksenne ja palvelutarjontanne esittelijöinä koko tapahtuman ajan. Mitä nopeammin varaat paikkasi, sitä varmemmin saat itsellesi asiantuntevan messututorin, joka ehtii perehtymään yritykseesi / järjestöösi ja palveluihisi markkinahenkisesti! Jos et halua omaa esittelypistettä, mutta haluat olla mukana messuilla ja lähettää esitteitä kaikille yhteiseen esittelypisteeseen, ole yhteydessä Ulla Kallioon (ulla.kallio@karelia.fi, 0503437622).

Ilmoittautuminen: http://bit.ly/31sWW3H 13.9.19 mennessä.

Tervetuloa!

Lisätietoja tapahtumasta:
Anneli Muona, anneli.muona@karelia.fi, 050 421 0207

Lisätietoja hankkeesta:
Katariina Eskelinen, katariina.eskelinen@keti.fi, 040 140 7505

Kutsu_Hyvinvointiala_minimessut_09102019

Teemat: Liiketoiminta