Ohjelma:

Tilaisuuden avaus ja alkumalja

Elintarvikeyritys digimaailmassa. Missä alalla mennään ja mikä on tällä hetkellä trendikästä. Business Joensuun projektipäällikkö Hanne Husso.

Ginin tie Kalevalan mailta maailmalle. Kalevala Ginin toimitusjohtaja Tatyana Madzhugina.

Perinteitä ja moderneja makuja. Airi Timonen ja Johanna Rinnekari Proagria Pohjois-Karjala. Tauon aikana tarjolla maistiaisia: Kotileipomo Riikosen härkäpaputuotteita, LiPa:n maalaisjuustoa ja Puromäen Puutarhan Paholaisen hilloa.

Tauko: tuotteiden maistatusta, verkostoitumista sekä kahvia/teetä, pientä naposteltavaa (salamibruchettat tummasta juurileivästä, piiraskolmiot avokadosta ja aurinkokuivatuista tomaateista, porkkanapiiraskolmiot).

Maaseudun yritysten digitaalisuus. Proagrian yritysasiantuntija Johanna Rinnekari.

Yritysryhmähankkeella apua elintarvikeliiketoiminnan kehittämiseen. Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen rahoitusasiantuntija Mika Honkanen.

Kuinka atFlow Oy voi olla avuksi digitaalisessa myynnissä ja markkinoinnissa. AtFlow Oy:n toimitusjohtaja Pekka Rönkkönen.

Vapaata verkostoitumista.

Paikkoja on rajoitetusti ja tarjoilujen järjestämiseksi pyydämme ilmoittautumiset sähköpostiin miia@atflow.fi 21.2.2019 mennessä. Ilmoitathan samalla mahdolliset erityisruokavaliosi.

Arvomme tilaisuuden osallistujien kesken 1000 € arvoisen lahjakortin, jonka voit käyttää atFlow Oy:n palveluihin (mm. verkkosivuihin, verkkokauppoihin tai myynnin lisäpalveluihin, ks. www.atflow.fi). Lahjakortti on voimassa 12 kk.

Muistathan ottaa myös käyntikorttisi mukaan!

Tule kuulemaan puhujia ajankohtaisista asioista ja verkostoitumaan muiden alueen yrittäjien kanssa. Tervetuloa!

Tilaisuuden järjestävät atFlow Oy ja Business Joensuu Oy.