Tiedepuiston VR Labissa järjestetään case-painotteisia asiantuntijapuheenvuoroja ja avoimet ovet -aamupäivä, joissa voit kokeilla ja oivaltaa, miten helppoa ja hyödyllistä virtuaalitodellisuuden käyttäminen voi olla erilaisille yrityksille.

Tilaisuus on suunnattu kaikille yrityksille ja aiheesta vähänkin kiinnostuneille uteliaille, jotka haluavat tehdä jotain aivan uudella tavalla. Asiantuntijapuheenvuoroissa kuulemme, minkälaisia kokemuksia yrityksillä on virtuaalitodellisuuden hyödyntämisestä markkinoinnissa, uusien palvelujen luomisessa sekä teollisuuden prosessien tehostamisesta.

OHJELMA

(klo 8.30–9.00 Kahvitarjoilu)

klo 9.00–9.40 Kuopiolaisen 3D Talon yrityscaset: virtuaalitodellisuus käytännön apuna teollisuudessa ja markkinoinnissa. Iiro Naamanka, myyntijohtaja ja perustajaosakas, 3D Talo Finland Oy

klo 9.40–10.10 Wild Immersion -virtuaalisafarit

Kuinka virtuaalitodellisuus yhdistetään elämyksellisyyteen ja luonnonsuojeluun.
Jukka Lappi, Vice President

Klo 10.15–13.00 Tutustu virtuaalitodellisuuden kokemuksiin

VR Labissa voit kokeilla ohjatusti yksinkertaisimpia VR-lasiin tehtyjä toteutuksia (Oculus Rift), interaktiivisia VR-lasikokemuksia (Oculus Quest), 360-video- ja -valokuvauksen tekemistä ja kokemista sekä yksilöidysti räätälöityjä ja edistyksellisiä virtuaalitodellisuuden toteutuksia.

Tilaisuus on maksuton. Asiantuntijapuheenvuoroa ennen on kahvitarjoilu. Ilmoittautumiset aamukahvitarjoilua varten viimeistään ma 24.2.2020 klo 9.00 tästä linkistä.

Tilaisuuden järjestävät Business Joensuu ja Karelia-ammattikorkeakoulun Digi2Market-hanke

Lisätiedot:

Veikko Miettinen, kehityspäällikkö
veikko.miettinen@businessjoensuu.fi
050 5020383

Marja-Liisa Ruotsalainen, projektipäällikkö
marja-liisa.ruotsalainen@karelia.fi
050 5970882

Risto Salminen, projektiasiantuntija
risto.salminen@karelia.fi
050 5689891