Keskiviikkona 14.4.2021, klo 9 – 10 Teamsillä (et tarvitse erillistä ohjelmaa)

Huhtikuun etäaamukahveilla puhutaan suolistosta! Sanotaan, että suolisto on toiset aivomme.

  •  Tiesitkö, että 80 prosenttia immuniteetista on suolistossa?
  •  Ja että aivojen toiminta liittyy oleellisesti suoliston toimintaan?

Eli jälleen ollaan erittäin tärkeän aiheen äärellä! Aiheesta kanssamme on keskustelemassa ja kertomassa Riitta Okkonen, RitaWellness Oy.

Suomessa ja Keski-Euroopassa asunut Riitta on vahva ravintola-alan moniosaaja. Työskenneltyään useissa korkeatasoisissa ravintoloissa ja opiskeltuaan lisää ravitsemusalaa, hän on työllistänyt itsensä menestyneenä yrittäjänä ja luennoitsijana vuodesta 1999 alkaen.

Yrittäjänä yhdistän ravitsemuksessa luovasti ravintolamaailman visuaalisen ilmeen reseptien terveellisyyteen, ottaen huomioon myös nykyajan ihmisen kiireisen elämänrytmin. Olen luonteeltani ulospäinsuuntautunut ja positiivisella, elämänmyönteisellä asenteella varustettu toiminnan nainen. Palavalla tunteella luennoidessani esiintymiseni voi tilanteeseen soveltuen saada jopa stand up -komiikan piirteitä. Tuon asiat esille hyvin käytännönläheisesti, jolloin kuulija voi ottaa itselleen sen, minkä hyväksi kokee. Yhdistän uutta ja vanhaa tuoreella, mukaansa tempaavalla tavalla.

Ota kahvikupponen käteen ja tule mukaan pohtimaan suoliston tärkeyttä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin! ☕

  • Ihminen on kokonaisuus, mitä se tarkoittaa?
  • Mitä tarvitsemme suoliston hyvinvointiin?
  • Vinkkejä ruokailuun!

Lisää Riitasta ja hänen yritystoiminnastaan: www.riittaokkonen.com

Etäkahvit on vuorovaikutteinen ja lämminhenkinen tapahtuma, eikä ehdottomasti sisällä pönötystä. Avoin kaikille naisyrittäjille ja yrittäjien puolisoille sekä yrittäjyydestä kiinnostuneille naisille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!