Päivän ohjelma

16:30 Ovet avautuvat, pientä välipalaa tarjolla

17:00 Tervetuloa!

Alanvaihtajat Kaisa Heinonen (Kooders) ja Anni Mönttinen (Nolwenture) kertovat omia kokemuksiaan aikuisina alanvaihtajina keskustellen yhdessä Antti Vikmanin (Nolwenture) kanssa.

Seuraavaksi lavan saavat Satu-Minna Piiroinen (Business Joensuu) ja Nina Hynninen (Abloy). He kertovat alueen osaajapulasta, osaamistarpeista ja alueen tarjoamista työmahdollisuuksista.

Kaikenlaiset kysymykset ovat tervetulleita! Voit lähettää niitä myös etukäteen osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

18:30 Kevyt iltapala ja vapaamuotoista verkostoitumista

19:00 Tapahtuma päättyy

Mitä hybridi tarkoittaa?

Voit osallistua tapahtumaan joko tulemalla paikan päälle Joensuun Tiedepuistolle tai etänä laitteesi kautta Howspace-ympäristössä. Etänä pääset mukaan keskusteluun ja voit tutustua päivän ohjelmaan yhdessä muiden kanssa. Saat tarkemmat ohjeet, kun olet ilmoittautunut tapahtumaan.

Paikan päällä saat mukaasi Kaikki koodaa -kirjan!

Mimmit koodaa Pohjois-Karjala hanke antaa paikan päälle tuleville Kaikki koodaa -kirjan, jonka on kirjoittanut kaksi uusia tekkitaitoja opetellutta naista, Vlada Laukkonen ja Maria von KügelgenVoit tutustua kirjaan ja sen tarinaan tästä.

”Kaikki koodaa -kirja avaa it-alan termejä yleistajuisesti. Kirjasta hyötyvät sekä aloittelevat koodarit että ne, jotka haluavat ymmärtää paremmin it-alaa.” Suvi Lindström, ite wiki.

Jos osallistut tapahtumaan etänä, voit käydä kirjan myöhemmin toimistoltamme Tiedepuistolta. Voit myös tarvittaessa ottaa yhteyttä info@mimmitkoodaa.fi ja voimme jutella muista vaihtoehdoista.

KAIKKI MIMMIT KOODAA TAPAHTUMAT OVAT MAKSUTTOMIA.

Mimmit koodaa -ohjelman toiminta ja tapahtumat murtavat aktiivisesti myyttiä, että koodaaminen olisi vain miehille ja matemaattisesti lahjakkaille. Ohjelman pitkäaikaisena tavoitteena on antaa tuleville sukupolville tasa-arvoinen mahdollisuus opiskella ja menestyä IT-alalla sukupuolesta riippumatta.

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala

Paikallinen #MimmitKoodaa -hanke tarjoaa aikuisille naisille maksutonta, matalan kynnyksen valmennusta ohjelmistokehityksestä Pohjois-Karjalassa. Tutustu hankkeeseen: www.mimmitkoodaa.fi/pohjois-karjala

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala hanke toteuttaa Pohjois-Karjalan maakuntaohjelmaa (POKAT 2021, painopisteenä koulutus ja osaaminen) tukemalla naisten kouluttautumista ja lisäämällä osaamista tulevaisuuden työtehtävissä. Hankkeen toteutusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!