Start Me Up -liikeideakilpailu 2020 on päättynyt. Kiitoksia kaikille osallistuneille!

Start Me Up -liikeideakilpailuun ovat tervetulleita niin noviisit kuin konkaritkin. Ei ole väliä, oletko opiskelija, yrittäjä, työssä tai työtön. Pääasia, että olet itse sitä mieltä, että päässäsi liikkuu tajunnanräjäyttäviä ideoita.

Tässä kisassa et voi hävitä!

Päinvastoin: 20 000 euron pääpalkinnon lisäksi kilpailussa jaetaan useita muita raha- ja asiantuntijapalkintoja. Start Me Up -kilpailu on myös erinomainen mahdollisuus verkostoitua ja luoda kontakteja muihin kilpailijoihin, yrittäjiin ja asiantuntijoihin.

Lisäksi pääset jalostamaan ideaasi yhdessä alan konkareiden kanssa ja saat tajunnanräjäyttäviä bisnesvinkkejä tulevaisuutta varten. Ajatuksesta, joka aiheuttaa vain vaimean pamauksen aivolohkossa, voidaan siis vielä hioa tajunnanräjäyttävä jalokivi!

Psst!
Kaikki kilpailuun lähetetyt ideat käsitellään luottamuksellisesti, joten voit huoletta paljastaa meille tajunnanräjäyttävimmätkin suunnitelmasi!

Älä siis arastele ideasi mahdollisuuksia, vaan anna meidän arvioida sen tajunnanräjäytyspotentiaali.

 

Yritykset

Tuleeko Start Me Up -liikeideakilpailun yrityssarjan tajunnanräjäyttävin idea tänä vuonna teidän firmastanne? Eihän sitä tiedä, jos ette kokeile!

Kilpailuun osallistuminen palkitsee, vaikka pääpotti ei kohdalle osuisikaan. Ideanne pääsee asiantuntijaraadin mankeliin ja saatte eväitä sen jatkokehitykseen. Ei muuta kuin brainstormaus käyntiin kahvihuoneessa – hop,hop!

 

Opiskelijat

Ideoimiseen ei tarvita tutkintoa tai priimuksen papereita. Me tiedämme, että monet tajunnanräjäyttävät bisnesideat saavat alkunsa jo opintojen aikana, eikä timanttisia ajatuksia tule pitää piilossa.

Jos olet opiskelija, Start Me Up -liikeideakilpailussa pääset jatkojalostamaan ideaasi, pohtimaan sen liiketoimintapotentiaalia sekä mahdollisesti nappaamaan opiskelijasarjan tajunnanräjäyttävän 9 000 euron palkinnon!

 

Tutkijat

Tutkija – Start Me Up -liikeideakilpailu voi olla kiitoratasi maailmalle! Autamme sinua tuotteistamaan tutkimuksesi tuotokset ja kääntämään työsi tulokset liiketoiminnaksi. Tajunnanräjäyttävimmälle tutkimuslähtöiselle idealle annamme myös 3 000 euron rahapalkinnon. Aika tajunnanräjäyttävää – eikö?

 

Kevytyrittäjät

Räjähteleekö tajunnassa, mutta et ole varma, voisitko ansaita idealla elantosi?

Hätä ei ole tämän näköinen: yrittäjien elämäntilanteet, resurssit ja uraunelmat voivat olla hyvinkin erilaisia. Tajunnanräjäyttävät ideat voidaan valjastaa käyttöön, vaikkei niistä pääasialliseksi tulolähteeksi olisikaan. Osallistu kisaan niin katsotaan, mitä ideastasi voi tulla!

Pääpalkinto YLI 40 000 €!
Opiskelijapalkinto 9 000 €!

Kitee -palkinto
5 000 €

Tutustu sääntöihin tästä!

Hakulomakkeelle tästä!