Obview-yksityisyydensuojajärjestelmä voidaan ottaa käyttöön monissa eri laitteissa, kuten kannettavissa tietokoneissa, tableteissa, puhelimissa ja pankkiautomaateissa. Suojausta voidaan säätää ja näyttöä voidaan suojata ainoastaan oikealta tai vasemmalta puolelta. Tämä helpottaa esimerkiksi työskentelyä kollegan kanssa ilman, että näytön sisältö vaarantuu. Järjestelmän voi kytkeä päälle napin painalluksella, se tarjoaa hyvän kuvanlaadun ja se on täysin näkymätön ollessaan päällä. Järjestelmä käy myös eri näyttötyypeille. Keksinnölle on haettu jo kaksi patenttia.

Start Me Up -liikeideakilpailussa jaettiin myös palkinnot opiskelijoiden liikeideoille. 9000 euron opiskelijapalkinto jaettiin kolmen eri oppilaitoksen opiskelijoilta syntyneille ideoille.

Itä-Suomen Yliopistolta voittajaideaksi nousi Team WonderBee, joka on kehittänyt ravitsemuksellisesti tasapainoisen siitepölyn korvikkeen mehiläisille.

Karelia-ammattikorkeakoulusta voittajaksi selviytyi Team Fraktus, jonka ideana on innovatiivinen ja käyttäjälähtöinen mobiilisovellus muistiinpanojen tekemiseen.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveriasta voittajaksi valittiin Team Nokiakka,
jonka liikeideana ovat innovatiiviset gourmet-säilykkeet. Tiimistä löytyy vahvaa yrittäjyyden sekä ravintola- ja viestintäalan osaamista.

Lue koko tiedote tästä linkistä.

Palkinnot jaettiin etäyhteyksin järjestetyssä palkitsemistilaisuudessa 19.5.2021.

Kiitämme kaikkia osallistuneita, yhteistyökumppaneita sekä asiantuntevaa raatia!

Tästä pääset katsomaan Start Me Up 2021 -julkistamistilaisuuden tallenteen (linkki lisätään pikimmiten).

Julkistamistilaisuuden tallenne

Seuraava Start Me Up -liikeideakilpailu järjestetään 1.2.-31.3.2022.

Lisätiedot ja yhteyshenkilö:

Yritysvalmentaja Janne Pakarinen