Start Me Up -liikeideakilpailun järjestää Business Joensuu. Tarkoituksena on löytää ja palkita innovatiivista yrittäjyyttä. Kisassa on oma sarjansa myös opiskelijoille.

Pääpalkinto yli 60.000 euroa!

Start Me Upin palkintopotti on suurempi kuin koskaan aiemmin kilpailun historiassa. Pääpalkinto sisältää 30 000 euroa selvää rahaa sekä toimitilat Business Joensuun tiloista ja 31 400 euron arvosta asiantuntijapalveluita!

Opiskelija-sarjan pääpalkinto on 9 000 euroa.

Osallistu!

 

Kuka voi osallistua?

Kilpailuun voivat osallistua henkilöt tai yritykset, joiden liikeidealla voidaan edistää innovatiivista yrittäjyyttä. Lisäksi liikeidea on oltava mahdollista toteuttaa Pohjois-Karjalassa. Sama kilpailija voi osallistua kisaan useammalla idealla, ja osallistua halutessaan sekä pää- että opiskelijasarjaan.

Opiskelijasarjaan osallistuvan kilpailijan on opiskeltava Itä-Suomen yliopistossa, Karelia-ammattikorkeakoulussa tai Riveriassa.

Kilpailuinfo

 

Miten osallistun?

Lue kilpailuinfo ajatuksella, täytä sähköinen lomake ja lähetä se. Voit liittää lomakkeeseen myös minuutin mittaisen videon.

Asiantuntijaraati arvioi ideoiden potentiaalisuuden ja palkitsee tajunnanräjäyttävimmät ideat. Kilpailun jälkeen osallistujat voivat jatkaa ideoidensa jalostamista yhdessä Business Joensuun asiantuntijoiden kanssa.

 

Kilpailun aikataulu:

  • Kilpailuaika on 1.2.2021 – 31.3.2021.
  • Raati ruotii ideoita 1.4.2021 – 30.4.2021.
  • Kilpailun voittajiin ollaan yhteydessä viimeistään viikolla 18/2021.
  • Voittajat julkaistaan 19.5.2021.

Osallistu!

 

Lisätiedot ja yhteyshenkilö:

Yritysvalmentaja Janne Pakarinen