Kun liiketoimintaa halutaan kehittää vakaissa oloissa ja EU-markkinoiden portilla, Joensuun seutu on Venäjän lähialueen yrityksille erinomainen paikka sijoittua. Business Joensuun Russian Desk -palvelu on luotu vastaamaan venäjänkielisten asiakkaiden tarpeisiin, madaltamaan liiketoiminnan aloittamiskynnystä sekä kartoittamaan kasvun mahdollisuuksia uusilla markkinoilla!

Konkreettista apua ja neuvontaa venäjän kielellä

Investointipäätökseen vaikuttavat monenlaiset kulttuurilliset ja käytännön asiat. Kuinka perustaa yritys Suomeen? Miten avataan pankkitili? Mitä edellyttää oleskeluluvan saaminen? Business Joensuun yritysneuvojat antavat käytännön neuvoja ja etsivät vastauksia kysymyksiin, jotka voivat liittyä esimerkiksi Joensuun seudulle sijoittumiseen tai kansainväliseen vientiin.

Tehtävänämme on olla tukena ja tarjota laaja kirjo tarpeellisia palveluja, jotka voivat liittyä

  • Yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen
  • Yrityksen sijoittumiseen
  • Omistajanvaihdokseen
  • Kansainvälistymiseen

Joensuun seudulla startupit, suuryritykset, tutkimuslaitokset ja liiketoiminnan kehitysorganisaatiot työskentelevät ainutlaatuisen avoimessa verkostossa. Toivotamme venäläiset investorit ja yritykset hyödyntämään Joensuun seudun maailmanluokan osaamista sekä huipputason tutkimus- ja kehitysympäristöjä!

Lue lisää: Monien mahdollisuuksien Venäjä

”Business Joensuu Oy palvelee kaikkia Joensuun seudulle liiketoimintaa suunnittelevia yrityksiä. Joensuun seutu on erinomainen paikka elää ja yrittää. Ota rohkeasti yhteyttä!”

  • Leena Lehikoinen , Invest In Venäjä, projektipäällikkö