Palvelujohtaja, Uudet liiketoiminnat ja kansainvälistymispalvelut

Asiatuntijamme tukevat yritysten perustamista ja kasvattamista. He auttavat yrityksiä uuden liiketoiminnan synnyttämisessä. Erityisfokuksessa on kansainvälinen kasvu. Toiminto vastaa yrityskiihdyttämöstä ja startup – rahoituksesta. Se toimii kotimaisessa ja kansainvälisessä verkostossa yhteistyössä koulutusorganisaatioiden kanssa. Toimit myös itse yritysvalmentajana.

Odotamme sinulta

 • Onnistumisia liiketoiminnan käynnistämisessä ja kasvattamisessa
 • Osaamisista kansainvälisestä liiketoiminnasta
 • Intohimoa uusien yritysten käynnistyksen ja kasvun tukemiseen
 • Yrittäjätaustaa tai startup- ja kasvuyritysten valmennus-, johtamis- ja hallituskokemusta sekä rahoitusmekanismien ja ketterien kehitysmenetelmien tuntemusta.

Palvelujohtaja, Invest In ja sijoittumispalvelut

Asiantuntijamme markkinoivat aluettamme yrityksille, sijoittajille ja osaajille. Paketoimme alueen mahdollisuuksia kokonaisuuksiksi, joita myymme aktiivisesti. Verkostoidumme Suomessa ja maailmalla. Kuuntelemme asiakkaiden tarpeita palvellen nopeasti ja asiantuntevasti. Toimit myös itse aktiivisena markkinoijana ja myyjänä.

Odotamme sinulta

 • Kokemusta laajoista investoinneista, ymmärrystä yritysten sijoittumiseen vaikuttavista asioista, sekä näiden päätöksentekoprosesseista
 • Aktiivista myyntitapaa ja onnistumisia vaativissa myyntiprojekteissa
 • Erinomaisia kommunikointitaitoja ja markkinointiosaamista

Odotamme molemmilta johtajilta monipuolisia yritys- ja sijoittajaverkostoja Suomessa ja maailmalla, vahvaa ihmisjohtamisosaamista, sekä dynaamista, avarakatseista ja tuloksekasta työotetta. Toivomme korkeakoulututkintoa.

Yritysasiantuntija, kilpailutukset

Yritysasiantuntija työskentelee Pohjois-Karjalan alueen yritysten kanssa. Tärkeimmät tehtävät ovat yrittäjien konkreettinen avustaminen tarjousten tekemisessä sekä sähköisessä asioinnissa, julkisista hankinnoista tiedottaminen ja erilaisten tilaisuuksien järjestäminen. Työ sisältää paljon asiakkaan luona tehtävää työtä ja matkustamista koko maakunnan alueella. Yhtenä työn painopisteenä on myös innovatiivisten julkisten hankintojen edistäminen alueen hankintayksiköiden keskuudessa. Lisäksi työhön sisältyy kansainvälisten julkisten hankintojen (mm. YK-hankinnat, Ruotsi, Norja ja Keski-Eurooppa) mahdollisuuksien tiedottaminen alueen yrityksille.

Odotamme sinulta

 • Olet tehnyt tarjouksia julkisen sektorin kilpailutuksiin ja menestynyt niissä
 • Haluat kohdata asiakkaita ja neuvoa monenlaisissa julkisiin hankintoihin liittyvissä kysymyksissä
 • Tykkäät reissata koko maakunnan alueella
 • Olet valmis ajoittain tekemään iltatöitä (hankintaillat ja neuvontakäynnit)
 • Haluat perehtyä uusin hankintamenettelyihin ja innovatiivisiin hankintoihin
 • Tunnet perusteet hankintalaista
 • Sinulla on dynaaminen ja tavoitteellinen työote

Yritysasiantuntijan tehtävä täytetään aluksi kahden vuoden määräaikaisella sopimuksella ja työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätiedot ja hakeminen

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana rakentamassa aktiivista maailmanluokan toimijaa. Toimimme innostavassa ympäristössä toisiamme tukien sekä nauttien tuloksista ja asiakkaidemme kanssa toimimisesta.

Jos taustasi osuu ja johtajan tehtävänkuva sytyttää, niin soita lisätietoja 0500 967 744, Harri Palviainen, tai lähetä 27.1.2019 mennessä hakemus careers@businessjoensuu.fi.

Jos innostuit yritysasiantuntijan tehtävästä, niin soita lisätietoja 0400 891 391 Tuomo Roivas, tai lähetä 27.1.2019 mennessä hakemus careers@businessjoensuu.fi.