Me Business Joensuussa haluamme kuulla juuri ne hulluimmiltakin tuntuvat liikeideat, olipa kyseessä mitä vain metsäteollisuuden ja virtuaalitodellisuuden väliltä. Kaikki suuretkin ovat aloittaneet joskus pienestä, tärkeintä on usko ideaan ja oikeiden ihmisten löytyminen siihen vierelle. Asiantuntijamme auttavat sinua hiomaan ja testaamaan ideasi kuntoon yritystoiminnan käynnistämistä varten. Autamme liiketoiminnassa Heinävedellä, Ilomantsissa, Joensuussa, Outokummussa ja Polvijärvellä. Ideasi ei kuitenkaan tarvitse jäädä Pohjois-Karjalaan vaan annamme avaimet kasvuun ja kansainvälistymiseen. Asiantuntijamme sparraavat nuoria yrittäjiä, kaupallis-tavoitteellisia tutkijoita, sarjayrittäjiä ja muita innokkaita uusien liikeideoiden kehittäjiä.

 

Palvelumme

 

 

SET UP – kohti yrittäjyyttä

Maksuton SET UP –neuvonta on tarkoitettu jokaiselle yrittäjyyttä pohtivalle – olemme tukenasi
ja neuvomme sinua eteenpäin. Palvelu soveltuu hetkeen, jolloin yritys on vielä unelma, idea tai epämääräinenkin ajatus.

START – liiketoiminnan sparraus ja valmennus

START-valmennus on kehitetty juuri sinulle, joka olet päättänyt ottaa uuden askeleen yrittäjyyden tielle. Vertaistuen ja asiantuntijoidemme sparrauksen avulla kirkastat yritys-ideasi ja polkaiset yritystoiminnan kunnolla käyntiin. Kuuden viikon aikana ryhmässä ja yksin pohtien syntyy täysin uudenlaisia oivalluksia ja näkökulmia omaan yritystoimin-taasi.

ACCELERATE – kiihdytyskaista maailmalle

Sparraamme sinua, jotta liiketoimintasuunnitelmastasi muuttuu menestyväksi liiketoiminnaksi. ACCELERATE-kiihdytyskaistalla haastat itsesi toteuttamaan unelmasi. Autamme yrityksesi ja huipputiimisi kasvuun ja kansainvälistymiseen. Jo vuoden mittaisella yhteistyösopimuksella pääset mukaan Tiedepuistolla sijaitsevaan aktiiviseen startup-yhteisöön. Työkaluinamme on myös kaksi sijoitusrahastoa ja laaja sijoittajaverkosto.

StartUp -rahasto Joensuu

Pohjois-Karjalasta maailmalle! Start Up -rahasto Joensuu auttaa starttivaiheen yrityksiä kasvamaan, työllistämään ja kansainvälistymään. Rahasto koostuu Joensuun kaupungin ja yksityisten sijoittajien pääomasta.

Palvelumme esitteen eri kielillä:

Services for immigrant entrepreneurs (englanti)

Услуги для предпринимателей-иммигрантов  (Venäjä)

Göçmen girişimcilere hizmetler (Turkki)

অভিবাসী ব্যবসায়ীদ ের জন্য পরিষ েবা (Bengali)

خدمات للمهاجرين ممارسي العمل الحر (Arabia)