Missä: Tiedepuiston tiloissa

Milloin: pe 16.8. klo 18.00 – 01.00

Kenelle:
Kaikille, jotka työskentelevät Tiedepuiston tiloissa toimivassa yrityksessä ja
Tiedepuistossa sijaitsevien yritysten omille kutsuvieraille

 

Mikä kesärieha?
Kuinka monta mahdollisuutta sinulla on vuoden aikana pitää työkavereiden kanssa hauskaa yhdessä, samalla tavata muita Tiedepuistossa työskenteleviä ihmisiä, ja seurustella yrityksesi omien asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa? Ihan vapaamuotoisesti? Kaikki tämä on mahdollista nimenomaan Tiedepuiston kesäriehassa.

Iltatapahtumassa nautitaan hyvää ruokaa ja juomaa, tanssitaan esiintyjien ja dj:n tahtiin sekä nautitaan rennosta yhdessä olemisesta. Esiintyjinä ovat ihana Ilta sekä hurmaava Mikko Harju.

Kuka saa kutsua ja kenet?
Jokainen Tiedepuistossa sijaitseva yritys voi maksaa oman henkilöstönsä osallistumismaksut – tätä suositellaan kovasti – tai Tiedepuistossa työskentelevät henkilöt voivat maksaa oman osallistumismaksunsa itse.
Lisäksi Tiedepuiston tiloihin sijoittuneilla yrityksillä (Länsikatu 15 ja Kontionkatu 9) on mahdollisuus kutsua kesäriehaan omia avainasiakkaitaan. Yritysten kutsuvieraita mahtuu mukaan rajoitetusti. Yksittäiset henkilöt eivät voi kutsua tapahtumaan omia vieraita.

Hinnat
Tiedepuiston tiloihin sijoittuneiden yritysten työntekijät 30 € / hlö
Yritysten kutsumille vieraille 60 € / hlö
(Alv sisältyy hintoihin)

Tapahtuman osallistumismaksu sisältää alkudrinkin, 3 kpl juomalippuja, ruoan ja elävää musiikkia sekä lisukkeena vähän muutakin ohjelmaa.

Maksaminen
Osallistumismaksut maksetaan Mehtimäki Ravintoloille:

  • Yksityishenkilöt Ravintola Puiston kassalla viikolla 33 (maksun yhteydessä saat kesäriehapassin)
  • Yritykset laskulla tai pankkikortilla Ravintola Puiston kassalla (yritysten passit toimitetaan postilaatikoihin viikolla 33)

Maksua vastaan saa juomaliput ja kesäriehapassin, jolla pääsee sisälle iltatapahtumaan.
Ilmoittautuminen 6.8. mennessä.

Yksityishenkilö ilmoittaa itsensä mukaan Kesäriehaan tästä.

Yritys ilmoittaa useita henkilöitä mukaan Kesäriehaan tästä.

HUOM. Ilmoittautuminen on sitova. Emme siis ota vastaan peruutuksia ja laskutamme ilmoitetun henkilömäärän mukaan. Tarvittaessa yritykset voivat ilmoittaa lisää henkilöitä, mutta silloin lomake on täytettävä uudelleen. Kannattaa siis kerätä kaikki yrityksen nimet etukäteen ja ilmoittaa kaikki osallistujat kerralla niin homma on sujuvampaa kaikille. 🙂

Miten pukeutua?
´Tule sellaisena kuin olet´ ihan rennosti tai fiilistele haluamallasi tavalla.

Lämpimästi tervetuloa!
Business Joensuu Oy


Klikkaa kutsuun tästä:

Kutsu – Chill n’ grill 16.8.2019