Kaipaatko ajatuksillesi sparrailua hyvässä seurassa? Tule mukaan GROW²-valmennukseen!

Monelle yrittäjälle ja yrityksen vetäjälle on tuttu tilanne, että tunnet oman toimialasi kuin omat taskusi ja puhkut uusia ideoita ja ajatuksia yrityksesi kasvattamiseksi. Mutta mistä löytäisi aikaa pysähtyä ja pohtia ajatukset loppuun asti – ja saada vähän vastakaikua omille näkemyksille?

GROW²-kasvuvalmennus on ryhmävalmennus, jossa luot yrityksellesi pitkäntähtäimen kasvustrategian. Valmennus auttaa kirkastamaan kasvun ja kehittymisen tavoitteet, mahdollisuudet ja konkreettiset toimenpiteet kasvusuunnitelmaksi. Tavoitteena on yrityksen hallittu ja suunnitelmallinen kasvu 3-5 vuoden perspektiivillä.

Valmennus sopii sinulle kun…

  • olet yrittäjä tai johtavassa asemassa,
  • sinulla on halu ja tahto kasvattaa ja kehittää liiketoimintaa,
  • yrityksesi toiminta on vakiintunutta ja sillä on kasvupotentiaalia ja
  • yrityksessä on myös avainhenkilöitä, joita voit ottaa mukaan kehittämiseen ja
  • yrityksesi liikevaihto on 0,6 – 6 M€ (valmennusryhmät muodostetaan yrityskoon mukaan)

Lisäksi olet valmis keskustelemaan valmennusryhmässä yrityksen kasvattamiseen liittyvistä kysymyksistä ja yrityksesi sijaitsee Joensuun seudulla.

Kasvuvalmennukseen on jatkuva haku. Hae mukaan nyt!

 

Kiinnostuitko? Tee testi ja kokeile sopiiko kasvuvalmennus juuri sinulle!

Grow²Lead -projektin rahoittavat Euroopan Unionin Euroopan aluekehitysrahasto, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto ja Business Joensuu. Euroopan aluekehitysrahaston ja Suomen valtion rahoitus on yhteensä 368 224 euroa. Projektin toteutusaika on 1.5.2022 – 31.12.2023