Haetko yrityksellesi kasvua? Kasvuvalmennus auttaa kirkastamaan kasvun ja kehittymisen mahdollisuudet. Valmennuksen aikana tutkitaan kasvua yhdessä valmentajan ja muiden osallistujien kanssa, tunnistetaan ja taklataan kasvun esteet sekä valitaan tärkeimmät kasvun tekijät. Prosessin tuloksena syntyy timanttinen, yrityksen itsensä näköinen ja kokoinen kasvusuunnitelma. Tavoitteena on yrityksen laadukas ja hallittu kasvu.

Kasvuvalmennuksessa saat oman valmentajan, vertaisryhmän ja ryhmävalmentajan. Lisäksi käytössäsi on lukuisa joukko eri alojen asiantuntijoita yrityksesi tarpeiden mukaan. Valmennukseen liittyy myös seurantatapaamisia valmennuksen päätyttyä.

Osallistuminen valmennukseen antaa sinulle pohdinnan hetkiä, irtiottoja kiireisestä arjesta ja mahdollisuuden keskittyä yrityksesi kehittämiseen. Saat oivalluksia omaan toimintaasi liittyen, ja voit jakaa sekä oppia käytäntöjä vertaisryhmäläisiltä.

Valmennuksen aikana rakennat yhteistyössä valmentajien kanssa yrityksellesi konkreettisen kasvusuunnitelman.

Valmennus on sinulle kun

  • Olet yrittäjä tai johtavassa asemassa
  • Sinulla on halu ja tahto kasvattaa ja kehittää liiketoimintaa
  • Yrityksesi perusliiketoiminta tai liiketoimintamalli on kunnossa ja sillä on kasvupotentiaalia

Kasvuvalmennukseen voivat hakea kaikki Joensuun seudun yritykset, joilla on halua ja tahtoa kasvattaa sekä kehittää toimintaansa. Kasvuvalmennukseen on jatkuva haku. Hae mukaan nyt!

Kiinnostuitko? Tee testi ja kokeile sopiiko kasvuvalmennus juuri sinulle!

Tutustu myös valmennukseen hyötyihin ja osallistuneiden kokemuksiin sekä usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lisätietoja

Mervi Leminen
Yritysvalmentaja
+358 40 019 6688 / +358 10 419 8065
mervi.leminen@businessjoensuu.fi

Santeri Lanér
Yritysvalmentaja
+358 50 430 2095 /+358 10 419 8013
santeri.laner@businessjoensuu.fi

Grow with Joe – Kasvuvalmennus -projektin rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto ja Business Joensuu. Euroopan Unionin aluekehitysrahaston ja Suomen valtion rahoitus on yhteensä 681 472 euroa. Projektin toteutusaika on 1.6.2019 – 30.4.2022.