Joensuun yritysalueet tarjoavat myös hyötyjä energiantuotannossa ja materiaalivirtojen optimoinnissa. Kasvavat yritysalueet Papinkangas, Marjala ja GreenPark tarjoavat myös loistavia mahdollisuuksia alueelle sijoittumiseen, sekä yksittäisiä tontteja löytyy kaupungin muiltakin yritysalueilta. Räätälöimme yrityksellesi sopivan kokoisen tontin kaikki mahdolliset synergiaedut huomioiden. Huomioithan, että Joensuun kaupungin maapoliittisen ohjelman mukaisesti kaupunki pääsääntöisesti vuokraa yritystontteja.

 

Loistava sijainti tarjoaa monia synergiahyötyjä

Hyvien yhteyksien varrelle rakennettu teollisuuspuisto GreenPark on uudenlainen yrityspuisto, joka on suunniteltu erityisesti puu- ja metalliteollisuuden sekä cleantech-alan yritysten tarpeisiin. GreenPark on loistava alusta yritysten väliselle yhteistyölle, mikä tuottaa yrityksellesi todellista kilpailuetua ja kustannussäästöjä materiaali- ja energiavirtojen optimoinnissa.

Papinkangas on Joensuun kasvava kaupan ja teollisuuden keskittymä. Alueen tontteja voidaan tarvittaessa muokata yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Alue sopii paljon tilaa tarvitsevalle liiketoiminnalle ja alueelta voidaan räätälöidä isojakin tontteja.

Savon Voima - Joensuu

Biotien alue on uusi teollisuusalue Iiksenvaaralla. Se sijaitsee jo olemassa olevan kiertotalouden ja energiantuotannon keskittymän vieressä. Alue tarjoaa ensiluokkaisen toimintaympäristön energiaintensiiviselle tuotantotoiminnalle, joka vaatii suuria kuljetusmääriä.

Marjalan yritystontit sijoittuvat moottoritien, Marjalan liittymän ja Marjalantien väliin, ja niille sijoittuvat yritykset näkyvät hyvin sekä moottoritielle että Marjalantielle. Alueen ohi kulkee lähes 20 000 ajoneuvoa vuorokaudessa. Tontit sijaitsevat vain 5 minuutin ajomatkan päässä lentokentästä. Marjalasta löytyy sopivia yritystontteja sekä liike- että teollisuuskäyttöön. Alueen kunnallistekniikka ja kadut ovat jo valmiina, joten rakentamaan pääset nopeasti.

 

Edullisia tontteja ja laadukasta toimitilaa Joensuun ympäristössä

Polvijärven yritysalueet sijaitsevat Sotkuman kylällä ja Polvijärven kirkonkylällä, Vasarakankaan teollisuusalueella. Vuokraamme ja myymme yrityksesi tarpeisiin sopivan kokoisen tontin tai räätälöimme valmiista toimitiloista sopivan kokonaisuuden. Yritysalueet sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella ja Sotkuman yritysalueelta matka Joensuuhun kestää n. 20 minuuttia.

Outokummussa on teollisuudelle valmiiksi kaavoitettuja ja infrastruktuuriltaan laadukkaita yritystontteja. Erityisesti Outokummun teollisuuskylän ytimessä valtatie 9:n varrella kaukolämpö-, energia- ja kunnallistekninen verkosto on nykyaikainen ja teollisuudelle loistavasti soveltuva. Yrityskeskuksen rakennuksesta löytyvät myös tarvittavat kokous- ja edustustilat sekä lounasravintola.

Ilomantsin kunnassa on erilaisille yritysmuodoille kaavoitettua tonttivarantoa. Jos haet sopivaa palvelu- tai teollisuusyrittämisen rakentamispaikkaa, voimme ehdottaa joko suoraan sopivaa tonttia tai avustaa tarpeesi mukaan. Yrittäjyyden tukeminen on kunnalle tärkeää: Ilomantsi on valittu maakunnan parhaaksi yrittäjyyskunnaksi vuosina 2010, 2012 ja 2016.

Heinävedeltä löytyy myös hyvin tarjontaa toimitiloista ja yritystonteista. Kunnan tontit sijaitsevat kirkonkylän teollisuusalueella ja alueelta löytyy monipuolista yritystoimintaa. Kunta myy ja vuokraa yritystontteja.

 

Toimitilat joka tarpeeseen

Business Joensuun toimitilarekisteri sisältää laajan valikoiman alueella sijaitsevia vapaita liike-, toimisto-, teollisuus- ja varastotiloja. Autamme oikean toimitilan löytämisessä. Palvelu on maksuton. Tervetuloa tutustumaan eri kohteisiin!

Löydä yrityksellesi sopiva toimitila palvelustamme: tilahaku.businessjoensuu.fi