Joensuussa toimii lukuisia laadukkaita asiakaspalvelukeskuksia, joiden menestyksen takana on osaavan henkilöstön sitoutuminen ja saatavuus sekä seudun kilpailukykyinen kustannustaso. Nämä asiakaspalvelukeskukset työllistävät yli 1000 henkilöä. Merkittäviä toimijoita ovat mm. Atea, Barona, Elisa, OP, Palkeet, CGI, Terveystalo ja Puolustusvoimien palvelukeskus. Lisäksi alueella toimii lukuisa joukko pienempiä alan yrityksiä.

Wistec Training Oy:n Juha Huhtanen kertoo yrityksen sijoittumisesta Joensuuhun ja yhteistyöstä Business Joensuun kanssa.

 

Joustavia henkilöstöratkaisuja erilaisten yritysten tarpeisiin

Seudulla on jatkuvasti yli 20 000 opiskelijaa, mikä mahdollistaa monipuolisia yhteistyömahdollisuuksia yritysten kanssa ja joustavia henkilöstöratkaisuja. Seudultamme valmistuu muun muassa palvelujohtamisen, puhelinasiakaspalvelun ja liiketalouden ammattilaisia niin Itä-Suomen yliopistosta, Karelian ammattikorkeakoulusta kuin ammatillista koulutusta tarjoavasta Riveriasta. Autamme yritystäsi tarpeesi mukaan niin osaajien löytämisessä kuin rahoitusvaihtoehtojen selvittämisessä.

Aidosti sitoutunutta työvoimaa on saatavilla monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin. Joensuu tarjoaa hyvän mahdollisuuden yrityksille, jotka kamppailevat esimerkiksi henkilöstön vilkkaan vaihtuvuuden kanssa. Kysy tarvittaessa meiltä lisää aspa-osaajista.

 

Autamme sinua sijoittumaan Joensuuhun nopeasti ja helposti

Business Joensuu tarjoaa nopean ja helpon väylän sijoittumiseen Joensuun seudulle. Haluamme varmistaa, että yrityksesi saa vaivattomasti kaikki tarvittavat palvelut ja autamme yritystäsi kaikissa sijoittumisen vaiheissa. Olemme tukenasi kartoittamassa niin osaajia kuin tilavaihtoehtoja sekä autamme mielellämme myös rekrytointiin liittyvissä asioissa.

Tarjoamme sopivia ja muuntautuvia tiloja asiakaspalvelukeskuksellesi

Joensuun seudulla on tarjolla runsaasti asiakaspalvelukeskuskäyttöön sopivia skaalautuvia ja muuntautuvia tiloja. Tutustu tarkemmin tarjolla oleviin tilavaihtoehtoihin: Business Joensuun toimitilahausta  ja osoitteessa toimitilat.fi-palvelusta.