Jokaiselle osallistuvalle yritykselle sovitaan kokenut valmentaja, joka on vienyt yrityksen, tuotteet tai palvelut kansainvälisille markkinoille. Valmentaja on käytettävissä koko ohjelman ajan.

Kansainvälisen myynnin osaaminen ja kokemus ovat ohjelman keskeisintä ydintä ja siinä valmentajina toimivat maailmalla myyntiä tehneet ja johtaneet henkilöt.  Valmentajilla on kansainvälisen myynnin ja liiketoiminnan onnistumisia eri puolilta maailmaa. Valtteri Tuominen on myös tutkinut väitöskirjassaan teknologiamyynnin onnistumisen edellytyksiä. Keijo Vikkulalla on pitkä myynnin ja johtamisen kokemus uusien markkinoiden avaamisesta mm. Pohjoismaissa, Euroopassa ja Aasiassa.

Valmennuksen aikana käytetään esimerkkejä ja kokemuksia kansainvälisestä myynnistä ja liiketoiminnasta eri toimialoilta.

Valmentajina

Valtteri Tuominen (vas.), Valmentaja, kv-teknologiamyynti kansainvälisen teknologialiiketoiminnan osaaja, väitellyt tohtoriksi teknologioiden viemisestä maailman markkinoille, avannut nollasta miljoonien eurojen myynnin USAn markkinoille.

Keijo “Keke” Vikkula (oik.), Valmentaja, kv-myynti, kansainvälisen myynnin ja myynin johtamisen huippuosaaja ja käytännön tekijä, mm. 3Step IT, CA, Dell