Jokaiselle osallistuvalle yritykselle sovitaan kokenut valmentaja, joka on vienyt yrityksen, tuotteet tai palvelut kansainvälisille markkinoille. Valmentaja on käytettävissä koko ohjelman ajan.

Kansainvälisen myynnin osaaminen ja kokemus on ohjelman keskeisintä ydintä ja siinä valmentajana toimii maailmalla myyntiä tehnyt ja johtanut Keijo ”Keke” Vikkula. Verkoston kautta on käytettävissä yrityksen tarpeiden mukaan kymmenen kansainvälisen liiketoiminnan valmentajaa.

Kymmenen kansainvälistä liiketoimintaa onnistuneesti tekevää yritystä jakaa kokemuksiaan ja tuo käytännön esimerkkejä. Yritykset ovat eri tyyppisiä ja toimivat eri aloilla.

Valmentajina mm.

Valtteri Tuominen (vas.), Valmentaja, kv-teknologiamyynti kansainvälisen teknologialiiketoiminnan osaaja, väitellyt tohtoriksi teknologioiden viemisestä maailman markkinoille, avannut nollasta miljoonien eurojen myynnin USAn markkinoille.

Keijo “Keke” Vikkula (oik.), Valmentaja, kv-myynti, kansainvälisen myynnin ja myynin johtamisen huippuosaaja ja käytännön tekijä, mm. 3Step IT, CA, Dell

Harri Palviainen, Toimitusjohtaja, Business Joensuu, GoGlobal –Sponsori, globaalin liiketoiminnan kokenut konkari, mm. Comptel, Produal ja AAC Global.

Jouko Rautasalo, Vt. palvelujohtaja, uudet liiketoiminnat ja kv-palvelut, Business Joensuu