GoGlobal on kansainvälisen myynnin intensiiviohjelma. GoGlobal-ohjelma auttaa yritystäsi konkreettisesti käytännön tekemisen kautta myymään tuotteitasi ja palveluitasi valituille kohdemarkkinoille. Kansainvälisestä liiketoiminnasta tulee yrityksellesi pysyvä toimintamalli – ei teoreettinen juttu, yksittäinen kauppa tai messumatka. Kehitämme kanssasi konkreettisia kansainvälisen myynnin toimenpiteitä, jotta yrityksesi saa valmiudet kasvaa aidosti kansainväliseksi yritykseksi.

Tukenasi ovat valmentajat, jotka ovat myyneet tuotteitaan ja palveluitaan maailmalla – älä keksi pyörää uudestaan!

GoGlobal-ohjelmaan voivat hakea mukaan kaikki kansainvälistä myyntiä tavoittelevat, Joensuun seudulla jo toimivat tai seudulle sijoittuvat yritykset. Yrityksesi voi toimia millä tahansa alalla ja olla minkä tahansa kokoinen.

GoGlobal on jatkopolku Pohjois-Karjalan Kauppakamarin GlobalSteps-ohjelman osallistujille kansainvälisen myynnin ja operatiivisen toiminnan käynnistämiseksi. Yritys voi osallistua myös suoraan GoGlobal-intensiiviohjelmaan lähtötilanteen evaluoinnin kautta.

Tarvittaessa GoGlobal-evaluoinnin jälkeen yritys voi siirtyä täydentämään lähtövalmiuksiaan GlobalSteps –ohjelmaan tai täydentää joitakin osa-alueita GoGlobal Best Practices -tehoiskuilla. Mikä tahansa kansainvälistymisvalmiuksien kehittämisestä kiinnostunut yritys voi osallistua yksittäisiin GoGlobal Best Practices –tehoiskuihin.

Asiakkaiden kokemuksia GoGlobal-valmennuksen startista

Ensimmäisen vuoden valmennusryhmä on käynnissä 17.9.2019 – 4.6.2020.

Seuraava GoGlobal -valmennusryhmä alkaa Joensuussa 1.10.2020. Voit hakea ohjelmaan 11.9.2020 saakka. Kiinnostuksen ohjelmaan voi ilmoittaa koska tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen goglobal@businessjoensuu.fi.

Hae GoGlobal-ohjelmaan! Lataa GoGlobal -esite 2020-2021

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

goglobal@businessjoensuu.fi

Janita Ylitalo, puh. 050 5580214
Kari Melanen, puh. 040 752 6761
Harri Palviainen, puh. 050 0967744

 

GoGlobal – kasva kansainväliseksi