GoGlobal on kansainvälisen myynnin intensiiviohjelma. GoGlobal-ohjelma auttaa yritystäsi konkreettisesti käytännön tekemisen kautta myymään tuotteitasi ja palveluitasi valituille kohdemarkkinoille. Kansainvälisestä liiketoiminnasta tulee yrityksellesi pysyvä toimintamalli – ei teoreettinen juttu, yksittäinen kauppa tai messumatka. Kehitämme kanssasi konkreettisia kansainvälisen myynnin toimenpiteitä, jotta yrityksesi saa valmiudet kasvaa aidosti kansainväliseksi yritykseksi.

Tukenasi ovat valmentajat, jotka ovat myyneet tuotteitaan ja palveluitaan maailmalla – älä keksi pyörää uudestaan!

GoGlobal-ohjelmaan voivat hakea mukaan kaikki kansainvälistä myyntiä tavoittelevat, Joensuun seudulla jo toimivat tai seudulle sijoittuvat yritykset. Yrityksesi voi toimia millä tahansa alalla ja olla minkä tahansa kokoinen.

GoGlobal on jatkopolku Pohjois-Karjalan Kauppakamarin GlobalSteps-ohjelman osallistujille kansainvälisen myynnin ja operatiivisen toiminnan käynnistämiseksi. Yritys voi osallistua myös suoraan GoGlobal-intensiiviohjelmaan lähtötilanteen evaluoinnin kautta.

Tarvittaessa GoGlobal-evaluoinnin jälkeen yritys voi siirtyä täydentämään lähtövalmiuksiaan GlobalSteps –ohjelmaan tai täydentää joitakin osa-alueita GoGlobal Best Practices -tehoiskuilla. Mikä tahansa kansainvälistymisvalmiuksien kehittämisestä kiinnostunut yritys voi osallistua yksittäisiin GoGlobal Best Practices –tehoiskuihin.

Mikä on GoGlobal-valmennus?

Elokuussa 2021 starttaa GoGlobal syksyn tehopaketti.

Lataa GoGlobal syksyn 2021 tehopaketin info

Kiinnostuitko, kysy lisää:

Marco Hautakoski, Yritysvalmentaja, uudet liiketoiminnat ja kansainvälistymispalvelut, puh. 050 535 9081, marco.hautakoski@businessjoensuu.fi
Miia Lähteenmäki, Viestintä- ja projektikoordinaattori, uudet liiketoiminnat ja kansainvälistymispalvelut, puh. 050 464 7916, miia.lahteenmaki@businessjoensuu.fi

GoGlobal – kasva kansainväliseksi