GoGlobal on uusi intensiiviohjelma yrityksesi kansainvälistymiseksi. GoGlobal-ohjelma auttaa yritystäsi konkreettisesti käytännön tekemisen kautta myymään tuotteitasi ja palveluitasi valituille kohdemarkkinoille. Kansainvälisestä liiketoiminnasta tulee yrityksellesi pysyvä toimintamalli – ei teoreettinen juttu, yksittäinen kauppa tai messumatka. Toteutamme kanssasi konkreettisia myynnin toimenpiteitä, jotta yrityksesi saa valmiudet kasvaa aidosti kansainväliseksi yritykseksi.

Tukenasi ovat valmentajat, jotka ovat myyneet tuotteitaan ja palveluitaan maailmalla – älä keksi pyörää uudestaan!

GoGlobal-ohjelmaan voivat hakea mukaan kaikki kansainvälistä myyntiä tavoittelevat, Joensuun seudulla jo toimivat tai seudulle sijoittuvat yritykset. Yrityksesi voi toimia millä tahansa alalla ja olla minkä tahansa kokoinen.

GoGlobal on jatkopolku Pohjois-Karjalan Kauppakamarin GlobalSteps-ohjelman osallistujille kansainvälisen myynnin ja operatiivisen toiminnan käynnistämiseksi. Yritys voi osallistua myös suoraan GoGlobal-intensiiviohjelmaan lähtötilanteen evaluoinnin kautta.

Tarvittaessa GoGlobal-evaluoinnin jälkeen yritys voi siirtyä täydentämään lähtövalmiuksiaan GlobalSteps –ohjelmaan tai täydentää joitakin osa-alueita GoGlobal Best Practices -tehoiskuilla. Mikä tahansa kansainvälistymisvalmiuksien kehittämisestä kiinnostunut yritys voi osallistua yksittäisiin GoGlobal Best Practices –tehoiskuihin.

Hakuaika ensimmäiseen toteutukseen on 25.4. – 15.5.2019. Tämä ohjelma toteutetaan ajalla syksy 2019 – kevät 2020.
Seuraava GoGlobal-ohjelman toteutus alkaa syksyllä 2020. Kiinnostuksen tähän ohjelmaa voi ilmoittaa koska tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen goglobal@businessjoensuu.fi.

Hae GoGlobal-ohjelmaan nyt! Tutustu ohjelman esitteeseen.

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

goglobal@businessjoensuu.fi
Jouko Rautasalo puh. 050 380 5190
Harri Palviainen puh. 0500 967 744