Valmennuksen sisältö:

A.) Työnantajabrändistrategian laatimisen yhdeksän vaihetta
– työnantajan arvolupaus (EVP)
– tavoitteet, mittarit ja keinovalikoima
– vuosisuunnittelu, toteutus ja seuranta

B.) Jatkuvan työnantajabrändityön neljä kivijalkaa
– sisäinen työnantajakuvatyö ja kulttuurin johtaminen (työnantajabrändin kivijalka 1)
– markkinointi ja viestintä (kivijalka 2)
– verkostot ja kumppanuudet (kivijalka 3)
– ehdokaskokemuksen kehittäminen (kivijalka 4)

Valmennukseen sisältyy myös kattava materiaalipaketti, ja koulutuspäivien aikana tehdään soveltavia harjoituksia, jossa jokainen pääsee miettimään asioita oman yrityksensä näkökulmasta. Valmennuksen aikana on mahdollisuus keskustella rekrytoinneista ja sen haasteista osana vertaisryhmää.
Juho Toivola
Valmentajana toimii kokenut työ- ja organisaatiopsykologi ja rekrytointikouluttaja Juho Toivola, joka on toteuttanut urallaan tuhansia rekrytointeja, ja kouluttanut kymmeniä rekrytoijia työhönsä. Juholla on poikkeuksellisen laaja osaaminen rekrytoinnin eri osa-alueilta, ja yli kymmenen vuoden työkokemus alalta. Hänen koulutuksiaan on kiitelty paitsi hyödyllisinä, myös hauskoina. Juho palkittiin vuonna 2019 Vuoden rekrytointialan kehittäjänä. Lisätietoja Juhosta: www.juhotoivola.fi.

Valmennus on tarkoitettu Joensuun seudun yrityksille.

Valmennuksen mahdollistaa Osaava rekrytointi – Uudistuva työ -projekti, jota rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Etelä-Savon ELY-keskus ja Business Joensuu Oy. Lisäksi osallistujilta peritään 100 € osallistumismaksu/osallistuva henkilö.

Lisätietoja valmennuksesta: Satu-Minna Piiroinen, satu-minna.piiroinen@businessjoensuu.fi, p. 0400 287 787