Valmennuksen sisältö:

A.) Ryhmävalmennus (4 h)
– toimivan työpaikan perusteet
– työllistämisen eri muodot
– rekrytoi taidolla
– edellytykset erinomaiseen työnantajuuteen

B.) Henkilökohtainen neuvonta (2 h)
Neuvonta aikataulutetaan kunkin osallistujan kanssa ryhmävalmennuksen jälkeen. Neuvonnassa paneudutaan ryhmävalmennuksen teemoihin juuri osallistujan yrityksen ja tilanteen näkökulmasta.

C.) Henkilökohtainen etenemissuunnitelma
Neuvonnan jälkeen valmentajat tuottavat henkilökohtaisen etenemissuunnitelman kullekin osallistujalle. Tämä suunnitelma tukee valmennuksessa opittujen asioiden soveltamista käytäntöön ja asiakkaan omatoimista kehittämistyötä.

Valmentajina toimivat kokeneet yritysneuvojat Katariina Kiviluoto ja Sanna Savolainen Y4 Works Oy:ltä. Katariina on henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin piinkova osaaja yli 10 vuoden kokemuksella henkilöstökonsulttina sekä yritysneuvojana. Sannalla puolestaan on yli yhdeksän vuoden kokemus yrittäjänä toimimisesta ja lisäksi useamman vuoden kokemus yrittäjien neuvomisesta. Hän on ansiokkaan työllistämisen, työhyvinvoinnin ja henkilöstöjohtamisen ammattilainen.

Kohderyhmänä ovat Joensuun seudun yritykset, joiden työllistämiseen ja henkilöstöön liittyvä osaaminen kaipaa kehittämistä. Valmennus toteutetaan kokonaisuudessaan etänä.

Valmennuksen mahdollistaa Osaava rekrytointi – Uudistuva työ -projekti, jota rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Etelä-Savon ELY-keskus ja Business Joensuu Oy. Lisäksi osallistujilta peritään 50 € osallistumismaksu/osallistuva henkilö.

Lisätietoja valmennuksesta: Satu-Minna Piiroinen, satu-minna.piiroinen@businessjoensuu.fi, p. 0400 287 787