VisitKarelia ja Business Joensuun Matkailu Goes Global -projekti järjestävät marras-joulukuussa Visit Finlandin Digiloikka -valmennuksen. Digiloikka -valmennuksen avulla yritys voi hoitaa digitaalisuuden perusteet kuntoon. Koulutus sisältää oppeja aina omien verkkosivun löydettävyydestä analytiikkaan ja online-myynnin kehittämisestä sosiaalisen median hyödyntämiseen. Maksuttomaan koulutukseen voi osallistua kaikki Pohjois-Karjalan ja Heinäveden matkailuyritykset.

Digiloikka -valmentajana toimii yrittäjä, matkailun digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija ja Visit Finland Akatemiavalmentaja Kirsi Mikkola.

Kaikkia ilmoittautuneita pyydetään vastaamaan ennakkokyselyyn. Vastausaikaa on 30.10.2020 saakka. Linkki ennakkokyselyyn löytyy rekisteröitymislomakkeesta.

Valmennus järjestetään verkossa. Koulutuksen jälkeen Business Joensuun alueen yrityksillä on mahdollisuus jatkaa kehitystyötä ammattivalmentajien kanssa erikseen yritykselle räätälöidyllä valmennuksella. Lisätietoja: jaani.holma@businessjoensuu.fi.

Valmennuspäivät ja teemat:

1. työpaja 12.11.2020 klo 13–16, Kotipesä kuntoon ! -Verkkojalanjälki fin/en verkkosivustojen ja –kaupan kehittäminen käytännössä

2. työpaja 24.11.2020 klo 9–12, Oman inventaari- ja varausjärjestelmän valinta – backend ja frontend prosessien hallinta ja Online myynti – jakelukanavakartta ja myyntikanavat

3. työpaja 30.11.2020 klo 13–16, Verkkopresensen laajentaminen – suosittelupalvelut – TripAdvisor ja Google My Business haltuun, Asiakaspalvelu ja vastuullisuus verkossa – asiakastyytyväisyyden varmistaminen ja kuuntelujärjestelmä, vastuullisuus ja laatu asiakaspalvelussa.

4. työpaja 8.12.2020 klo 13–16, Digitaalisen löydettävyyden ja presensen kehittäminen – Sosiaalinen media myynnin tukena

Ennen koulutusta yritykselle lähetetään linkit materiaaleihin. Valmennuksissa käytetään yhteistoiminnallisia menetelmiä, harjoitustehtäviä ja vertaisoppimista. Saat jokaisen valmennuksen jälkeen välitehtävän, jonka tavoitteena on siirtää valmennuksissa opittua sisältöä käytännön toimintaan.