Itä- ja Pohjois-Suomen ELMO-seminaarien sarja jatkuu 28.–29.10.2020 teemalla ”Klusterin palveluiden kehittäminen ja markkinointi – esimerkkinä metsäbiotalous”.

Seminaarissa tutustumme tutkimus- ja kehittämispalveluiden tuotteistamiseen ja markkinointiin erityisesti metsäbiotalouden näkökulmasta. Kuulemme, millaisia kokemuksia pohjoiskarjalaisilla ja kansallisilla toimijoilla on t&k-palveluiden kehittämisestä sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla.

Työpaja “Älypuhelin hyötykäyttöön palveluiden markkinoinnissa – näin onnistut myös nollabudjetilla” tarjoaa Itä- ja Pohjois-Suomen tki-toimijoille käytännönläheistä tietoa siitä, miten asiantuntijapalveluita kannattaa markkinoida yrityksille ja miten verkostoja voi hyödyntää palvelujen markkinoinnissa. Työpajassa hyödynnetään Lean-tekniikkaa markkinoinnin kehittämiseksi.

Työpajaan mahtuu 30 henkilöä. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja tasapuolisesti eri maakuntien ja organisaatioiden edustajien kesken. Jos et mahdu mukaan, voit katsoa työpajan tallenteen jälkikäteen.

Seminaarin ohjelma on nähtävissä ELMOn verkkosivuilla.

Ilmoittaudu TÄSTÄ LINKISTÄ seminaariin ja työpajaan ma 26.10.2020 klo 16:00 mennessä. Seminaari järjestetään GoToMeeting-alustalla ja työpaja Google Meet -alustalla. Osallistumislinkit molempiin tilaisuuksiin lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen.

Lisätietoa: https://elmoenf.eu/fi/elmo-klusteriseminaari-ja-tyopaja-28-29-10-2020/

Tervetuloa!