OHJELMA:
8.30 Ilmoittautuminen ja kahvi
9.00 Tervetuloa!
– Marja-Leena Hirvonen, Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hanke, Riveria
9.15 Hyvinvointituotteiden kotimaisia ja kansainvälisiä trendejä. Mitkä ilmiöt ovat nousussa juuri nyt?
– kehityspäällikkö Eeva-Liisa Häkli, Superhyvä-hanke, Foodwest Oy
9.45 Kuluttajan ymmärtäminen ja askelmerkit hittituotteeksi / web-esitys suoraan Tampereelta
– tutkimusjohtaja Suvi Luoma, Foodwest Oy
10.30 Hyvinvointituotteiden kiinnostavia raaka-aineita ja tuotekonsepteja
– kehityspäällikkö Harri Latva-Mäenpää ja tuotekehityspäällikkö Virve Anttila, Foodwest Oy
11.15 Lounas ja tuotenäyttelyyn tutustuminen
TYÖPAJAILTAPÄIVÄ:
12.00 Ideointia ja keskustelua ryhmissä asiantuntijoiden avulla.
13.00 Ideoiden esittely ja ”tuomariston” kommentit
14.00 Iltapäiväkahvi. Mahdollisuus varata kahdenkeskistä aikaa tuotekehityssparraukseen (n. 10 min). Sparraajina Foodwestin asiantuntijat.
15.00 Tilaisuus päättyy
Lisätiedot ja ilmoittautuminen viimeistään 4.10., anu.lavola@uef.fi.
Huom! Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja rajoitetusti. Työpajaan mahtuu 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.