OHJELMA:
8.30 Ilmoittautuminen ja kahvi

9.00 Tervetuloa!
– Marja-Leena Hirvonen, Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hanke, Riveria

9.15 Hyvinvointituotteiden kotimaisia ja kansainvälisiä trendejä. Mitkä ilmiöt ovat nousussa juuri nyt?
– kehityspäällikkö Eeva-Liisa Häkli, Superhyvä-hanke, Foodwest Oy

9.45 Kuluttajan ymmärtäminen ja askelmerkit hittituotteeksi / web-esitys suoraan Tampereelta
– tutkimusjohtaja Suvi Luoma, Foodwest Oy

10.30 Hyvinvointituotteiden kiinnostavia raaka-aineita ja tuotekonsepteja
– kehityspäällikkö Harri Latva-Mäenpää ja tuotekehityspäällikkö Virve Anttila, Foodwest Oy

11.15 Lounas ja tuotenäyttelyyn tutustuminen

TYÖPAJAILTAPÄIVÄ:
12.00 Ideointia ja keskustelua ryhmissä asiantuntijoiden avulla.

13.00 Ideoiden esittely ja ”tuomariston” kommentit

14.00 Iltapäiväkahvi. Mahdollisuus varata kahdenkeskistä aikaa tuotekehityssparraukseen (n. 10 min). Sparraajina Foodwestin asiantuntijat.

15.00 Tilaisuus päättyy

Lisätiedot ja ilmoittautuminen viimeistään 4.10., anu.lavola@uef.fi.

Huom! Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja rajoitetusti. Työpajaan mahtuu 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Työpaja 09102019_ohjelma