Tervetuloa keskustelemaan muun muassa näistä aiheista ja Itä-Suomen yliopiston Humanistit uudistuvassa työelämässä -hankkeen tuloksista sekä visioimaan työelämän tulevaisuutta!
Tilaisuus on suunnattu erityisesti pohjoiskarjalaisille yrityksille, organisaatioille työntekijöineen, työelämätoimijoille, Itä-Suomen yliopiston humanististen alojen opiskelijoille ja valmistuneille sekä henkilökunnalle.

Asiantuntijapuheenvuoroissa pohditaan miten muuttuvassa työelämässä viestitään ja millainen merkitys yhteistyösuhteilla on. Toinen puheenvuoro käsittelee humanistien työnäkymiä.
Lisäksi esitellään mitä kolmivuotisella Humanistit uudistuvassa työelämässä -hankkeella on saavutettu ja miten työelämäyhteistyö humanistisella osastolla jatkuu hankkeen päätyttyäkin.

Ohjelma:
12.30 Tilaisuuden avaus
12.35 Viestintätaitojen merkitys
muuttuvassa työelämässä: Miia Savaspuro, työelämän muutoksen asiantuntija, valmentaja ja tietokirjailija kertoo nykypäivän työelämästä ja millaista viestintää muuttuvassa työelämässä tarvitaan.
13.20 Mitä virkaa humanistilla?: Yhteiskuntapolitiikan yliopistonlehtori Antero Puhakka kertoo työelämän muutoksista ja tulevaisuudennäkymistä tutkimukseen ja tilastoihin pohjaten.
13.40 HUMUS-hankkeen tulokset ja tulevaisuus: Hankkeen vastuullinen johtaja, professori Risto Turunen kertoo hankkeen saavutuksista ja miten työelämäyhteistyö jatkuu humanistisella osastolla.
14.00 Kahvitarjoilu
14.45 Palautepaneeli: Hankkeen kohderyhmien edustajat keskustelevat päivän teemoista, hankkeen toteutuksista ja arvioivat tulevaa.

Tilaisuus järjestetään kello 12.30–16.00 Joensuun Tiedepuiston Temple of Challenge -salissa (rakennus 3A, 4. kerros). Kello 12.30–14.00 osioon voi osallistua myös Teamsin kautta. Linkin saa ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja hankkeen verkkosivuilta: https://blogs.uef.fi/humanistit-uudistuvassa-tyoelamassa/2022/04/14/humanistinen-tulevaisuus-humus-hankkeen-paatostilaisuus-torstaina-19-5-2022/ sekä HUMUS-hankkeen projektipäällikkö Anna Logrénilta: anna.logren@uef.fi, puh. 029 445 2025

Tilaisuuden järjestäjänä toimii Itä-Suomen Yliopisto