Joensuussa toimii useita merkittäviä ja eri aloja palvelevia asiakaspalvelukeskuksia. Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan klusteriin! Tehdään keskittymästä yhdessä entistäkin monipuolisempi.

Asiakaspalvelukeskukset työllistävät Joensuussa yli tuhat henkilöä. Merkittäviä työllistäjiä ovat mm. Elisa, DNA, Puolustusvoimien palvelukeskus, Palkeet, CGI ja Terveystalo. Lisäksi alueella toimii useita pienempiä toimijoita.

OP, Competence Area Lead Pekka Lensu

”OP ryhmän vähittäispankkiliiketoiminnan keskitetyt asiakaspalvelu- ja taustatehtävät ovat sijainneet Joensuussa vuodesta 2003 alkaen. Tänä päivänä Joensuun toimipisteellämme työskentelee n. 200 ammattilaista OP ryhmän asiakkaiden menestyksen varmistamiseksi. Olemme vuosien varrella havainneet, että Joensuussa on aktiivinen oppilaitostoiminta ja laadukas työmarkkina erinomaisine tekijöineen ja mistä syystä Joensuusta on muodostunut vahva osa keskitettyjen palveluidemme toimipisteverkostoa.”

Palkeet, toimitusjohtaja Tuija Kuivalainen

”Palkeiden palvelukeskus toimii Joensuussa, Hämeenlinnassa, Mikkelissä ja Porissa. Työntekijämme ovat motivoituneita ja sitoutuneita tuottamaan asiakaslähtöisiä ja luotettavia valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita. Meille ammattitaitoinen henkilöstö on voimavara ja he mahdollistavat Palkeiden jatkuvan kehittämisen. Lisäksi toiminnassamme korostuu sujuva ja monipuolinen yhteistyö oppilaitosten kanssa. Olemme olleet Joensuun kokonaisuuteen näiltä osin erittäin tyytyväisiä.”

Suomen Moneta, HR ja viestintäpäällikkö Sari Raki

”Perustimme uuden myyntiyksikön Joensuuhun vuosi sitten ajatuksella, että myyntineuvottelijoiden saaminen olisi siellä ehkä helpompaa kuin pääkaupunkiseudulla. Tiedepuiston tilat ja palvelut tarjosivat toiminnalle loistavat puitteet ja valinta perustaa toimisto sinne jonkin oman vuokratilan sijaan oli loppujen lopuksi hyvin helppo. Tiedepuistolla tilat ovat asianmukaiset, tekniikka toimii, työntekijöille on tarjolla mukava sosiaalinen ympäristö tarvittavin (esim. lounas) palveluineen ja mitä tahansa apuja/toimintoja tarvitaan, niin aina onnistuu.”

”Olemme olleet Joensuun kokonaisuuteen näiltä osin erittäin tyytyväisiä.” – Tuija Kuivalainen

 

Asiakaspalvelukeskuksista uutta liiketoimintaa Joensuun seudulle – ASPA liitoa – projektin rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto ja Business Joensuu