Joensuun myyntiin ja asiakaspalveluun keskittyvät yritykset täydentyvät joulukuun alussa Wistec Training Oy:lla, joka tarjoaa yrityksille IT-koulutuksia lähiopetuksena ja verkossa. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä. Joensuuhun heidät houkutteli hyvä henkilöstön saatavuus. 

– Päätimme laajentaa toimintaamme ja tuli ensisijainen tarve nimenomaan myyntihenkilöstön kasvattamiseen. Olin kuullut Joensuun kaupungin yritysystävällisyydestä tutuilta kollegoilta pelkkää hyvää, osaavaa työvoimaa oli saatavilla nopeasti ja nimenomaan Business Joensuun joustava toiminta teki meihin erityisen vaikutuksen. Käydessäni ensi kertaa paikan päällä tutustumassa, tuli heti sellainen olo, että nimenomaan Tiedepuisto on ”the place to be” ja Business Joensuun asiantuntijoiden kanssa kaikki sujui alusta alkaen erittäin sujuvasti, kertoo Wistecin toimitusjohtaja Juha Huhtanen.

Business Joensuu auttaa yrityksiä Joensuuhun sijoittumisessa sen kaikissa eri vaiheissa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

– Tavoitteemme on tehdä sijoittumisesta asiakkaalle mahdollisimman helppoa ja auttaa yritystä soveltuvien tilaratkaisujen etsimisessä ja tarvittaessa myös mm. rekrytoinneissa ja yhteistyöverkostojen tunnistamisessa ja kartoittamisessa. Wistecin kanssa yhteinen sävel löytyi nopeasti, kuvailee yritysasiantuntija Seija Turhanen.

Invest in ja sijoittumispalveluita asiakasyrityksille tarjoavana yhtiönä Business Joensuu on havainnut kehittämistarvetta ja potentiaalia asiakaspalvelukeskusten houkuttelussa seudulle.

– Toimintaympäristön muutokset luovat paineita asiakaspalvelun toimintatapojen kehittämiselle ja tulevaisuudessa asiakaspalvelutilanteet hoidetaan yhä enemmän etänä, mikä puoltaa uusien asiakaspalvelukeskusten perustamista ja vahvistaa Joensuun asemaa tämän liiketoiminnan keskittymänä. Liiketoiminnan kasvaessa syntyy tarpeellisia uusia työpaikkoja. Wistec on hieno lisäys alueemme asiakaspalveluun keskittyviin yrityksiin, iloitsee palvelujohtaja Pauliina Pikkujämsä.

Lisätietoja:

Juha Huhtanen, Wistec Training Oy, toimitusjohtaja, p. 050 567 8994

Pauliina Pikkujämsä, Business Joensuu Oy, palvelujohtaja, invest in ja sijoittumispalvelut, p. 040 7434362

Wistec Training Oy on ICT-osaamisen kehittämisen ja toimintatapojen muuttamisen asiantuntija. Se tarjoaa yrityksille IT-koulutuksia lähiopetuksena ja verkossa. Sen päätehtävänä on varmistaa, että koulutuksissa saadut tiedot ja taidot tulevat käyttöön ja koulutusinvestointisi tuottavat tulosta.       

Business Joensuu Oy käynnistyi 1.1.2019 ja se auttaa asiakkaita investoinneissa ja sijoittumisessa Joensuun alueelle, yritysten käynnistämisessä, kasvussa ja kansainvälistymisessä. Lisäksi se tarjoaa Tiedepuiston tila- ja tapahtumapalveluita, joita hyödyntää päivittäin 130 organisaatiota ja 1500 ihmistä. Business Joensuu tuottaa myös toimintaympäristön kehityspalveluita.