Business Joensuu on saanut kolme uutta osaajaa.

Janne Pakarinen (s. 1976) aloittaa 1.8.2019 määräaikaisena alkavien kasvuyritysten valmentajana sekä digitaalisten palveluiden ja myynnin asiantuntijana Uudet liiketoiminnat ja kansainvälistymispalveluissamme. Janne siirtyy meille Planeetta Internet Oy:n liiketoimintajohtajan tehtävästä. Jannella on pitkä kokemus oman yrityksen Sitefactory Oy:n kasvattamisesta eri kehitysvaiheiden läpi sekä yrityskauppojen ja integrointien toteuttamisesta. Aiemmin Janne on toiminut mm. kouluttajana, ura- ja yrittäjyysvalmentajana sekä Suomen Liikemiesyhdistyksen toiminnanjohtajana. Janne raportoi Jouko Rautasalolle (1.9 alkaen Kari Melaselle).

Santeri Laner (s. 1975) aloittaa 5.8.2019 määräaikaisena yritys- ja kasvuvalmentajana Liiketoiminnan kasvu- ja kehityspalveluissamme. Santeri siirtyy meille omasta yrityksestään valmennus- ja konsultointipalveluita tarjoavasta FinnConcept Oy:stä. Santerilla on vahva kokemus yrityksen kasvustrategioista ja niiden käytännön toteuttamisesta sekä valmentajana että myynti- ja toimitusjohtajana. Santeri on toiminut yritys-, esimies- ja työyhteisövalmentajana myös Työluotsi Oy:ssä ja Filosofian Akatemia Oy:ssä, jossa hän toimi Itä-Suomen edustajana. Aiemmin hän toimi ohjelmistoyritys Dapal Oy:n toimitusjohtajana. Santeri raportoi Tuomo Roivakselle.

Janne Pakarinen ja Santeri Laner tulevat osaltaan toteuttamaan uusia kasvuvalmennuspalveluitamme ja he toimivat määräaikaisen rahoituksen saaneessa Grow with Joe -kasvuvalmennusprojektissa. Rahoittajana on Pohjois-Karjalan maakuntaliitto.

Assi Mikkonen (s. 1982) aloittaa 9.9.2019 asiakkuuspäällikkönä Tiedepuisto tila- ja tapahtumapalveluissa. Hän vastaa toimitilojen myynnistä ja asiakkuuksista, jotka tehtävät hän ottaa vastaan syksyllä eläkkeelle jäävältä Anna-Maija Kiveltä. Assi siirtyy meille Lakka Kivitalojen projektimyyntipäällikön tehtävästä, jossa hän on vastannut Kivitaloyksikön myynnistä, markkinoinnista sekä projekti- ja laskentatiimistä. Aiemmin Assi on toiminut Lakan Betonilla erilaisissa myynti- ja projektitehtävissä vuodesta 2005, jolloin hän valmistui AMK rakennusinsinööriksi. Assi raportoi Anu Haloselle.