Business Joensuu käynnistää uuden kansainvälisen liiketoiminnan ja myynnin valmennuksen seitsemän pohjoiskarjalaisen yrityksen kanssa. Osallistujia ovat Lieksan Laatuherkut Oy, Ficon Oy, Fastroi Oy, Gymba Oy, JP-Cover Oy, Pekotek Oy ja Okun Hammaspyörä Oy.

GoGlobal –intensiivivalmennus toteutetaan uudella toimintamallilla, jossa kokeneet valmentajat sparraavat osallistujia läpi koko ohjelman. Valmennuksen keskiössä on konkreettinen yrityskohtainen tekeminen sekä sparraaminen samassa tilanteessa olevien yritysten kesken. Päätavoitteena on kasvattaa kansainvälistä myyntiä sekä vakiinnuttaa kansainvälinen liiketoiminta osaksi yrityksen liiketoimintaa. Nyt käynnistyvä ryhmä on ensimmäinen ja valmennus kestää vuoden.

Kansainvälisen myynnin ”personal trainerina” toimivat Keijo Vikkula ja Valtteri Tuominen. Molemmat ovat kokeneita kansainvälisen myynnin ja liiketoiminnan osaajia, joilla on onnistumisia eri puolilta maailmaa. Valtteri Tuominen on myös tutkinut väitöskirjassaan teknologiamyynnin onnistumisen edellytyksiä. Keijo Vikkulalla on pitkä myynnin ja johtamisen kokemus uusien markkinoiden avaamisesta mm. Pohjoismaissa, Euroopassa ja Aasiassa.

Business Joensuun GoGlobal -ohjelma järjestää vuoden aikana myös kaikille kansainvälistymisestä ja kasvusta kiinnostuneille yrityksille avoimia Best Practice -klinikoita. Sisällöt ja aikataulut tiedotetaan Business Joensuun Tapahtumat -kalenterissa.

Yhteydenotto ja lisätiedot:
Business Joensuu
kehityspäällikkö Janita Ylitalo
+358 50 558 0214
janita.ylitalo@businessjoensuu.fi