Start Me Up -liikeideakilpailun pääpalkinto on tänä vuonna kilpailun historian suurin. Tajunnanräjäyttävimmän liikeidean esittänyt saa yli 60 000 euron suuruisen palkinnon. Puolet potista on rahaa ja toinen puoli erilaisia uuden liikeidean jalostamiseen ja kehittämiseen liittyviä palveluita kuten esimerkiksi strategiatyöpajoja, patentointiapua sekä liike-elämään liittyviä asianajopalveluita. Lisäksi voittaja saa toimitilat vuodeksi Tiedepuiston toimitiloista.
Liikeideakilpailussa on myös erillinen opiskelijoille suunnattu sarja, jonka voittaja saa 9 000 euroa.

– Start Me Up on sekä palkintojen arvossa että osallistujamäärissä yksi Suomen suurimmista liikeideakilpailuista. Vuosien aikana Start Me Up on toiminut useamman menestyvän idean ponnahduslautana, Business Joensuun yritysvalmentaja Janne Pakarinen summaa nyt 20. kertaa järjestettävää kisaa.

Viime vuonna kisaan jätettiin yli 140 ideaa. Näiden joukosta pääpalkinnon voitti Viestra Oy:n idea, joka mahdollistaa entistä tarkemman informaation tallentamisen maakaapeleiden sijainnista ja syvyydestä. Viime vuonna kisassa oli useita eri sarjoja. Tänä vuonna palkitaan vain kaksi ideaa.

– Selkeytimme ja tiivistimme Start Me Uppia, että osallistuminen olisi helpompaa. Samalla saimme kasvatettua myös palkintopottia, Pakarinen kertoo.

Start Me Up -liikeideakilpailussa haetaan tajunnanräjäyttäviä ideoita, joista voi kasvaa uusia pohjoiskarjalaisia menestystarinoita. Kilpailu alkoi 1.2. ja siihen voi osallistua 31.3. saakka. Kilpailun voittajat julkistetaan 19.5. Osallistumisohjeet ovat osoitteessa startmeup.fi.

Lisätietoja:
Business Joensuu
Yritysvalmentaja Janne Pakarinen
puh. 050 575 8859
janne.pakarinen@businessjoensuu.fi