Business Joensuun järjestämän Start Me Up -liikeideakilpailun tuomaristolla on monipuolista osaamista koulutus-, yritys- ja finanssimaailmasta. Uutta näkemystä on tänä vuonna haettu erityisesti start-up-maailman sekä yritysrahoituksen osaajista.

Verkkoliiketoiminnan ja asiakaslähtöisen digitalisaation toteuttamisen asiantuntijuutta tuomaristoon tuo POP Pankki -ryhmän toimitusjohtaja Pekka Lemettinen. Tuomaristoon kuuluu myös tehokas joukko Suomen bisnesenkeliverkosto FiBAN:ista. Amel Gaily on FiBANIN Managing Director, jolla on kokemusta johtamisesta, omaisuuden hoidosta ja sijoittamisesta. Johanna Ahtiainen on FiBANIN Training & Development Manager, joka on kiinnostunut rahaliikenteestä, markkinoinnista ja myynnistä. Antti Viitanen on FiBANIN Deal Flow Manager, jolla on vahvaa kokemusta start-up-yritysten ja sijoittajien yhdistämisestä.

Asiantuntijaraadin koulutuksellinen kokoonpano koostuu kolmesta kovasta osaajasta. Heikki Immonen on yrittäjyyden yliopettaja Karelia AMK:ssa ja hänellä on kokemusta start-upeista ja projektien ja innovaatioiden johdosta. Irina Lavikainen on Itä-Suomen yliopiston innovaatiotoiminnan erityisasiantuntija ja hänellä on kokemusta innovaatioiden johdosta, start-upeista, kansainvälisestä bisneksestä sekä yritysstrategioiden ja yritysten kehittämisestä. Sanna Lappalainen on Riverian lehtori ja hänellä on kokemusta opettamisesta, puhetilaisuuksista ja asiakaspalvelusta.

Raadin puheenjohtajana toimii Business Joensuun palvelujohtaja, kansainvälisen liiketoiminnan, markkinoinnin ja myynnin asiantuntija Janita Ylitalo.

Start Me Up -liikeideakilpailuun voi jättää ideoita maaliskuun loppuun saakka. Kisassa on tarjolla kaikkien aikojen suurin palkinto, yli 60 000 euroa.

– Kisaan on tullut jo loistavia ideoita, mutta vielä kannattaa osallistua. Ideoitaan kisaan jättäneiden kannattaa muistaa käydä viimeistelemässä ideoidensa lähettäminen, että ne päätyvät varmasti asiantuntijaraadin arvioitavaksi, Business Joensuun yritysvalmentaja Janne Pakarinen muistuttaa.

Start Me Up -liikeideakilpailussa haetaan tajunnanräjäyttäviä ideoita, joista voi kasvaa uusia pohjoiskarjalaisia menestystarinoita. Kilpailu alkoi 1.2. ja siihen voi osallistua 31.3. saakka. Asiantuntijaraati arvioi kisaan jätettyjä ideoita huhtikuun aikana. Kisan voittajiin ollaan yhteydessä viikolla 18 ja voittajat julkistetaan 19.5.

Liikeideakilpailuun voi osallistua osoitteessa startmeup.fi.

Lisätietoja:

Business Joensuu
Yritysvalmentaja Janne Pakarinen
puh. 050 575 8859
janne.pakarinen@businessjoensuu.fi